Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

BKK

BKK

Bkk iti ofera jucarii sexuale evolutive care combina tehnologia de detectare a miscarii cu realitatea virtuala. Acest set include si un recipient pentru detectarea miscarii si ofera cele mai bune senzatii in timpul masturbarii. Toata gama de produse BKK sunt caracterizate de tehnologia de ultima ora folosita. Vei avea de fiecare data o jucarie sexuala inteligenta care iti va fi alaturi mult timp de acum in colo pentru ca materialele constructive respecta cele mai inalte standarde de calitate.

In plus, fiecare jucarie Bkk iti ofera mai multe moduri de utilizare deci vorbim despre jucarii versatile si robuste pe care le poti aplica pe dorintele si personalitatea proprie. Ai mereu la indemana un echipament avansat pentru sex virtual cu senzori de miscare inclusi si conexiuni bluetooth astfel incat sa te poti distra pe masura. Acum poti duce masturbarea la cele mai inalte cote cu cele mai bune jucarii sexuale special create pentru tine.