Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Ce este injacularea?

04 Iun 2020
de catre

Tendintele sexului se schimba in acelasi mod in care se schimba tendintele in materie de moda, muzica si cultura pop. Injacularea este considerata o astfel de tendinta, iar daca nu sunteti familiarizati cu termenul, nu sunteti singurii. Chiar daca nu s-au facut multe cercetari pe aceasta tema, actul a castigat popularitate cu anumite grupuri.


Ce este injacularea

Asa cum ati putut ghici, injacularea este, in esenta, opusul ejacularii. Orgasmul si ejacularea sunt doua procese fiziologice separate, chiar daca ambele apar in acelasi timp sau nu. Cu toate acestea, poti sa ai orgasm fara sa ejaculezi. In urologie, este denumita ca ejaculare retrograda [injaculare].

Potrivit Dr. Brahmbhatt, anumiti barbati se pot accidenta in functie de istoricul medical. Medicul vede acest lucru la barbati ca un efect secundar al medicamentelor de prostata, al interventiilor chirurgicale pentru deschiderea canalului prostatic sau in cazul barbatilor cu leziuni ale maduvei spinarii.

In ceea ce priveste cine are mai multe sanse sa efectueze actul, dr. Prause spune ca varsta este un factor. Cel mai frecvent, anejacularea se datoreaza unei vezici slabe si ar putea sa apara odata cu inaintarea in varsta.

Cum te afecteaza injacularea

In ceea ce priveste riscurile sau beneficiile pentru sanatate aduse de injaculare, cercetarile asupra acestui act sunt practic inexistente. Cu toate acestea, exista o multime de pasionati de injaculare care sustin ca duce la un orgasm mai puternic - in special adepti ai practicilor si tehnicilor holistice.

Barbatii care o practica prezinta o multime de beneficii, explica instructorul tantra Helena Nista. Sperma este plina de minerale si elemente hranitoare pe care barbatii nu le pierd in timpul injacularii, acest lucru duce apoi la niveluri mai mari de forta, vitalitate si stare de bine, mai multa creativitate, o mai buna claritate a gandirii etc.

Desigur, toate acestea sunt auto-raportate. Dar, atunci cand este practicata destul de des, Nista spune ca acest lucru poate fi exploatat pentru alte beneficii sexuale in conditiile sexului tantric. Exista, de asemenea, o metoda mult mai avansata, provenita din traditiile tantrice si taoiste, in care barbatii isi pot antrena corpul pentru a injacula in mod natural, folosind constientizarea, relaxarea si controlul muscular, explica ea.

Dar, in timp ce experienta fiecarei persoane poate fi diferita, dr. Brahmbhatt spune ca este important ca fiecare barbat sa tina cont de faptul ca totul este anecdotic. Exista unii indivizi care simt ca daca puteti invata sa injaculati singuri, puteti prelungi acest sentiment euforic care vine odata cu orgasmul, explica el.

„Nu cred ca exista vreo stiinta in spatele acestei teorii. Nu se cunosc beneficii pe termen lung sau efecte secundare ale injacularii. Cred ca se reduce totul la cat de capabila este o persoana sa-si controleze complet corpul si sa-si concentreze mintea in timpul orgasmului."

Beneficiile asociate cu injacularea rezulta, de asemenea, din ideea ca spermatozoizii care nu se elibereaza cumva isi fac drum in fluxul sanguin - despre care Dr. Brahmbhatt spune ca este putin probabil.

Dr. Prause sustine aceste afirmatii. „Nu exista nimic magic despre acest proces”, spune ea.

„Nu confera niciun beneficiu pentru sanatate. Nu se stie daca este o metoda eficienta pentru contraceptie si nici pentru eliminarea simptomelor anumitor boli sau afectiuni. Este doar o alta problema a corpului uman. Nu este ceva ce trebuie sa te straduiesti sa faci si nici nu trebuie sa te feresti daca ti se intampla."

Cum poti injacula

Deoarece o mare parte din ceea ce se stie despre injaculare este fie anecdotic, fie este cauzat de o complicatie medicala, de imbatranire sau de alti factori adesea in afara controlului tau, stabilirea unui ghid clar pentru a injacula cu succes este o provocare.

Pentru a vedea daca supapa vezicii tale este sensibila, poti apasa ferm la inceputul ejacularii in mijlocul axului penisului, cu degetul mare, explica ea. Acest lucru nu va fi eficient la unii barbati, in functie de caracteristicile fizice ale gatului vezicii urinare.

Dr. Brahmbhatt este de acord ca explicarea unui mod sigur de a injacula nu este simpla, iar ghidurile online nu sunt un etalon. Unele dintre afirmatii nu au fost testate sau dovedite a fi eficiente.

Totusi, acolo unde exista vointa, poate exista o cale. Puteti incerca sa va tineti penisul, sa incercati sa va controlati mintea, si poate merge sau nu. Unii spun ca ar trebui sa va apasati perineul pentru a gasi acel punct „G”.

Pret 159  Lei
Pret 139  Lei
Pret 119  Lei
Salvati 24%
Pret 90  Lei
Discount: 29  Lei (24%)


Pareri si comentarii

Nici o postare găsită

Postare noua

Ultimele articole din blog Ultimele articole din blog