​Womanizer Premium îți va revoluționa viața sexuală...

05 Noi 2021
de catre l Laur

Încă de la începuturile sale în lumea jucăriilor pentru adulți, Womanizer a fost un brand sinonim cu calitatea înaltă, inovația de top și cea mai plăcută stimulare posibilă.

Fiind o companie angajată să ofere cele mai bune orgasme posibile femeilor, din toate categoriile sociale, din întreaga lume, Womanizer a reinventat jucăriile sexuale de nenumărate ori pentru abordarea lor oarecum diferită de a-și comercializa produsul.

Acesta este un brand care crede în femeile care le cumpără jucăriile lor și își face un scop din a oferi pentru fiecare tip de femeie.


În aceste zile, Womanizer continuă să cultive revoluția sexuală cu și mai multă evoluție în produsele lor incredibile.

Dezvoltat pentru prima dată în Metten, în Bavaria, de Micheal Lenke, și soția Bridgette, Womanizer a fost conceput după ce cuplul a auzit pentru prima dată de epidemia de femei din întreaga lume care nu reușesc să atingă orgasmul.

După ce au făcut observația că industria jucăriilor sexuale a stagnat în ultimele câteva decenii, cu aceleași puține jucării pe rafturi, soții Lenke au dezvoltat funcția patentată Pleasure Air a Womanizer.

Venind de departe de la umilele lor origini germane, Womanizer are acum trei birouri în întreaga lume, în San Francisco, Hong Kong și Berlin, și tocmai au lansat cel mai recent produs al lor, Womanizer Premium.

Mai jos, puteți afla ce poate face pentru dvs. cea mai recentă dezvoltare a acestei companii legendare în recenzia noastră Womanizer Premium.

Încă de la prima lor jucărie, Womanizer a redefinit exact ceea ce industria pentru adulți poate oferi clienților săi, iar cu Womanizer Premium și-au îmbunătățit încă o dată jocul.

Bazat pe designul lor revoluționar original Womanizer, Womanizer Premium preia toate caracteristicile și progresele originalului Pro și adaugă câteva în plus pentru o joacă și o eliberare mai controlată și mai intensă.

Premium este un produs pentru cei care caută mai mult de la achiziția lor de jucării și va oferi o stimulare așa cum nu o poate face niciun altul.

Toate incluziunile clasice ale funcțiilor Pro de la Womanizer sunt în continuare disponibile pe Premium, cu câteva adăugiri noi pentru a face ca cel mai recent design al companiei să fie cu adevărat deosebit.

Cea mai notabilă schimbare față de aspectul Pro este noul design al corpului de pe Premium.

Datorită formei și dimensiunilor mai pline și mai alungite ale modelului Premium, jucăria oferă mai mult control și stabilitate decât orice alt produs Womanizer de până acum.

Pilotul automat al jucăriei Premium este o altă caracteristică actualizată a jucăriei și permite noi senzații și împliniri cu fiecare utilizare.

Cele douăsprezece niveluri de intensitate, împreună cu caracteristica Smart Silence, se îmbină cu Autopilotul Premium pentru a produce o stimulare așa cum nicio altă jucărie nu a mai putut-o face până acum, toate acestea permițându-vă în același timp să dețineți controlul și să fiți surprinsă atunci când senzația vă lovește.

·

Pret 999  Lei
Pret 949  Lei
Pret 649  Lei
Pret 399  Lei


Womanizer Premium găzduiește o multitudine de caracteristici noi și clasice deopotrivă, care îl diferențiază pe Premium, nu numai de celelalte jucării Womanizer, ci și de produsele altor mărci disponibile pe piață în prezent.

După cum am menționat mai sus, noua formă a corpului de la Premium adaugă o stabilitate și un control mai bun decât Womanizer Pro, jucăria emblematică a companiei.

Cu toate acestea, multe dintre caracteristicile lui Pro au fost adaptate pentru această nouă versiune evoluată.

Unele dintre aceste caracteristici includ construcția din aceleași materiale care au făcut corpul original al Pro sigur și 100% rezistent la apă, precum și includerea capului de stimulare XL, pentru diferite tipuri de corp și, bineînțeles, utilizarea funcției Pleasure Air, brevetată de Womanizer.

Pe lângă caracteristicile clasice oferite de Premium, noile adăugiri sunt cele care pun cu adevărat această jucărie într-o ligă de sine stătătoare.

Funcția Autopilot, așa cum am menționat mai sus, este una dintre cele mai bune dintre cele mai bune funcții noi disponibile pe Premium.

Cu Autopilot, ritmul fluxului de aer al jucăriei se schimbă la fiecare utilizare, permițându-vă să experimentați orgasmul în moduri complet noi de fiecare dată când folosiți jucăria.

Douăsprezece niveluri diferite de intensitate vă permit să adaptați în mod personalizat fluxul Pleasure Air la nivelul dorit. Noul Smart

Silence activează Premium doar atunci când este aproape de pielea dvs. Această funcție permite nu numai o funcționare mai silențioasă, ci și o sesiune de joacă mai intensă.

Atunci când primești Womanizer Premium, acesta va fi livrat într-o cutie de ambalare nedescrisă, pentru a te asigura că micile tale secrete de satisfacție nu se împrăștie în camera de corespondență.

După ce deschideți containerul de expediere, veți găsi Premium-ul dvs. învelit, așteptându-vă să îi îndepărtați ambalajul și să treceți la treabă.

Chiar și containerul cu cutie triplă a lui Premium vă va da o idee despre excesul de plăcere pe care această jucărie îl poate aduce orgasmului dumneavoastră.

Alături de jucăria în sine, ambalajul conține o serie de diverse accesorii și literatură pentru a profita la maximum de Womanizer Premium.

În cutie, Premium vine împachetat de unul singur și este vizibil din exteriorul cutiei, încadrând jucăria ca piesă centrală a ambalajului.

La deschidere, veți găsi instrucțiunile de utilizare direct în dreapta Womanizer-ului propriu-zis.

Deși poate fi ușor să renunți la citirea manualului de instrucțiuni, în acest caz, instrucțiunile de utilizare oferă cunoștințe valoroase, nu numai despre diferitele funcții ale lui Premium, ci și tehnici și idei de utilizare pentru o stimulare mai eficientă.

Sub instrucțiunile de utilizare, veți găsi capul de stimulare XL suplimentar, precum și cablul de încărcare USB și geanta de depozitare și de călătorie de înaltă calitate.

În esență, jucăriile Womanizer funcționează prin aplicarea unor curenți variați și personalizați de flux de aer pentru a oferi o stimulare a clitorisului, având ca rezultat orgasmul.

Ce înseamnă acest lucru pentru tine? Womanizer este ca un amant care îți suflă, linge și suge clitorisul.

Și cea mai bună parte? Premium îți oferă mai multe moduri decât oricând înainte de a controla doar senzațiile pe care ți le oferă, în timp ce te surprinde în continuare cu fiecare sesiune.

Noile caracteristici pentru Womanizer permit jucăriei să fie în mod paradoxal atât sub controlul tău complet, cât și să te țină ghicind ce se va întâmpla în continuare.

Funcția Autopilot vă permite să setați intensitatea pe care o doriți și să lăsați Premium să ridice treptat și aleatoriu fluxul de aer pentru a vă permite, nu doar să vă concentrați asupra stimulării, ci să experimentați escaladarea momentului independent de control.

De asemenea, Premium funcționează manual, pentru a vă permite să vă ghidați propria plăcere, precum și pe deplin.

Funcția Smart Silence funcționează prin activarea fluxului de aer al lui Premium doar atunci când jucăria se află la milimetri de pielea dvs.

Acest lucru înseamnă că Premium are un nivel ultra-silențios de 40 de decibeli, păstrând în același timp puterea de a vă excita așa cum vă doriți. Funcția Pleasure Air a Womanizer face ca jucăria să fie complet externă în timpul utilizării.

Womanizer este fabricat din silicon ABS, iar ambele capete ale jucăriei sunt concepute din silicon hipoalergenic de calitate medicală, ceea ce înseamnă că Premium este complet sigură pentru corp.


image

Cu toate acestea, este important de reținut că designul revoluționar al Womanizer face ca jucăria să fie complet externă în utilizare, ceea ce înseamnă că jucăria nu ar trebui să intre în corpul tău în niciun moment pentru ca tu să atingi orgasmul.

Acestea fiind spuse, senzația oferită de Womanizer Premium este diferită de orice altă jucărie pentru adulți disponibilă în prezent pe piață.

Tehnologia Pleasure Air oferă o stimulare mai moale, mai blândă și mai concentrată decât cea a vibratoarelor și a dildourilor cu vibrații și chiar a vibratoarelor bullet axate pe clitoris.

Senzația funcției Pleasure Air trece de la o șoaptă blândă de amant la o vâlvătaie de aer concentrat, menită să te facă să ejaculezi, în funcție de modul în care reglezi cele 12 niveluri de intensitate pe care le oferă Womanizer Premium.

Aceste niveluri de intensitate pot fi setate și ciclate aleatoriu pentru un plus de surpriză cu ajutorul funcției Autopilot a jucăriei.

Autopilotul creează un sentiment de imprevizibilitate care poate schimba senzația de set de joc cu Premium într-una de nedumerire plăcută.

Funcția Smart Silence ajută în acest sens, menținând jucăria aproape complet tăcută atunci când este utilizată, astfel încât anticiparea ciclării intensității surprizei este aproape imposibilă.

Womanizer Premium poate oferi stimulare oricărei persoane care caută senzațiile oferite de tehnologia revoluționară Pleasure Air.

Premium, ca toate produsele Womanizer, se poate adapta tuturor tipurilor de corp și funcționează la același nivel superb de provocare pentru toți.

Funcționalitatea unică a modelului Premium nu poate oferi doar stimularea clitorisului, ci funcționează bine și pentru sfârcuri și deschideri vaginale (la setări de intensitate mai mari).

Womanizer poate fi incredibil de versatil în mâinile unei persoane creative. Cu toate acestea, Premium are cu siguranță un public căruia funcționalitatea specializată a jucăriei îi va găsi, fără îndoială, un favor considerabil.

Dacă stimularea clitoridiană este ceea ce te înfierbântă, atunci Womanizer Premium este cu siguranță jucăria potrivită pentru tine.

Cu cele 12 niveluri de intensitate variate ale lui Premium și cu funcția Autopilot, acest mic vânturel te va face să te copleșească cu un orgasm înroșit, care te va dezorienta.

Cu toate acestea, diferite femei ajung la punctul culminant în mod diferit, iar pentru cele care au nevoie de penetrare vaginală pentru a face acest lucru, Womanizer Premium funcționează încântător de bine ca un stimulator de clitoris sau de sfârcuri utilizat cu un dildo intern.

Deși, dacă sunteți una care poate ajunge la orgasm doar prin penetrare, Premium poate fi lăsat cel mai bine ca instrument de preludiu.


image

Womanizer Premium este o jucărie pentru adulți cu un design incredibil, oferind o multitudine de caracteristici care își îndeplinesc funcția principală de a te face să ejaculezi mai tare ca niciodată.

Funcția Smart Silence permite o concentrare incredibilă pe zona aleasă, precum și o joacă aproape oriunde, deoarece menține jucăria ultra-silențioasă în timpul utilizării.

Corpul îmbunătățit al lui Premium oferă un plus de stabilitate și control, în timp ce cele 12 niveluri de intensitate vă permit să vă reglați exact acolo unde vă place să fiți.

Sau, dacă doriți să predați pentru o vreme frâiele controlului, funcția Autopilot a lui Premium, adevăratul accesoriu major față de masa jucăriilor pentru adulți de pe piață, vă poate oferi senzații surpriză care să vă trimită în raiul plăcerii.

Pe de altă parte, este posibil ca linia de produse Womanizer să nu fie pentru toată lumea. Oricât de incluzivă a încercat să fie Womanizer, ca produs cu dimensiunile variate ale capetelor pentru diferite tipuri de corp și ca și companie cu sloganul lor de revoluție sexuală, aceasta nu este jucăria atotcuprinzătoare pentru femeile care au nevoie de penetrare pentru orgasm.

Acestea fiind spuse, așa cum am menționat mai sus, Womanizer este totuși o jucărie suplimentară excelentă pentru a stimula clitorisul sau orice altă parte a corpului care te poate ajuta să ai orgasm.

Mai jos este o listă rapidă a argumentelor pro și contra ale Womanizer Premium pentru o comparație cot la cot, pentru a vă permite să știți exact cum va funcționa jucăria pentru dumneavoastră.