Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

BDSM-ul la distanta si sexul online

04 Mai 2020
de catre

Cand te afli intr-o relatie la distanta apare o problema din cauza legaturii fizice precum tinutul de mana, ghemuitul pe canapea, saruturile si desigur sexul. Este normal sa iti doresti intimitate atunci cand esti departe de partener, dar, uneori, mentinerea intimitatii si a lucrurilor picante poate fi mai usoara decat pare, inclusiv pentru cei care practica BDSM.

Sunt mai multe lucruri pe care le poti lua in calcul in sensul acesta.


Asigura-te ca discuti cu partenerul despre ceea ce inseamna sex online

Pentru a impiedica celalalt partener sa simta nesiguranta si gelozie, trebuie sa existe o discutie sincera si deschisa despre ceea ce constituie sexul online. Alocati un timp special cu partenerul si vorbiti in detaliu despre ceea ce percepeti fiecare ca o infidelitate emotionala si sexuala. S-ar putea sa fiti surprinsi cum definitia despre infidelitate ar putea fi diferita de cea a partenerului. Cu totii avem praguri diferite despre ceea ce este „OK” si ce nu este „OK” in relatie.

Simte-te confortabil sa discuti despre sentimentele, nevoile si dorintele

Fii deschis cu partenerul tau. Cheia intimitatii in LDR-uri este comunicarea deschisa. Discutati despre cele mai bune modalitati de a mentine intimitatea in cuplu. Nu fiti timizi sa experimentati activitati intime pe care amandoi le faceti in mod confortabil. Comunica-ti dorintele sexuale si fii deschis si la dorintele partenerului tau. De asemenea, daca este vorba despre BDSM discutati de la inceput despre asta.

Incepeti cu sextingul

Pentru incepatori, jucariile sexuale sau sexul video ar putea fi prea mult. Va recomandam sa faceti trecerea lin si sa incepeti cu sextingul, deoarece este o activitate excelenta pentru a mentine intimitatea in timp ce sunteti separati fizic. De asemenea, pentru fanii BDSM acum este momentul potrivit sa isi expuna in scris fanteziile.

Creati un album foto secret in care puteti stoca in mod sigur fotografii excitante

Aceste fotografii pot fi privite ulterior, sau se poate face referire la ele la telefon, in alte discutii cu partenerul si pot fi admirate de catre cei doi parteneri.

Asigura-te ca trimiti fotografiile cui trebuie

Doar asigurati-va ca verificati de doua ori ca sunteti in conversatia telefonica potrivita atunci cand trimiteti mesaje sau imagini sexy. Este bine sa verifici de mai multe ori si cand scrii mesaje pentru ca este important sa nu ajunga la alte persoane.

Stabiliti un program pentru a va intalni online

Este important sa planificati acele ore, astfel incat sa stiti ca acesta este momentul stabilit pentru conectare. De asemenea, este important sa continuati sa va traiti propria viata atunci cand celalalt este plecat. Continuati sa interactionati cu prietenii, ramaneti social si continuati sa aveti relatii cu cei din jur. Daca incepeti sa renuntati la viata pentru a va pastra relatia continua, aceasta ar putea duce la resentimente si frustrari.

Imbratisati tehnologia, precum jucariile sexuale controlate la distanta

Vestea buna este ca tehnologia digitala moderna a facut mai usor ca niciodata ca cuplurile, chiar si cele separate de distante mari, cu ore diferite si culturi diferite, sa ramana in contact. De exemplu, exista jucarii sexuale noi care va vor permite sa aveti o viata sexuala interactiva, oferindu-va posibilitatea de a va sincroniza dispozitivul cu iubitul si de a va oferi o experienta interactiva. In plus, este posibil sa va dedicati si celor mai erotice fantezii adaugand un element al realitatii virtuale acestor jucarii. Puteti incerca chiar si BDSM cu anumite jucarii sexuale.

Nu uitati de optiunile old school

Sunt persoane care inca prefera variantele vechi cum ar fi scrisorile de mana. Acestea pot fi utilizate din cand in cand, inclusiv in role-play. Daca o scrisoare ajunge prea tarziu, nu ezita sa folosesti mailul.

Nu te baza doar pe partenerul tau

Realitatea relatiei la distanta este ca, in cele mai multe cazuri, partenerul tau nu va putea sa-ti indeplineasca toate nevoile sexuale. Prin urmare, este important pentru sa va ocupati de nevoile sexuale si personal. Este important sa gasesti modalitati de a te bucura de sexul solo; te poate ajuta sa iti pastrezi dorintele sexuale vii si prezente.

Pret 699  Lei
Pret 569  Lei
Pret 539  Lei
Salvati 4%
Pret 519  Lei
Discount: 20  Lei (4%)
Disponibil din 01 Iun 2020


Pareri si comentarii

Nici o postare găsită

Postare noua