​Ghidul final pentru a avea orgasm

16 Noi 2021
de catre l Laur

Orgasmul este plăcerea supremă pe care o căutăm atunci când facem sex. Nu toată lumea știe că există mai multe tipuri de Big O, care îți pot oferi cea mai bună plăcere.

Femeile, în special, sunt mai puțin discutate când vine vorba de orgasm, deoarece nu se vede nimic atunci când ejaculează. Cu toate acestea, ele au orgasm.

Cu puțină conștientizare și cunoștințe, ele pot avea cele mai bune orgasme, de la cele mai sălbatice la cele calme și plăcute.


Uneori, puteți simți că nu ați avut orgasmul așteptat, ceea ce se întâmplă în principal din cauza așteptărilor mari, a lipsei de comunicare și a utilizării unor metode greșite.

Ar trebui să înveți să experimentezi cu partenerul tău pentru a obține Marele O. Unele site-uri susțin că poți avea mai multe tipuri de orgasme, de la 1 la 12.

În medie, o femeie poate avea, în medie, cinci tipuri de orgasme.

·

Pret 999  Lei
Pret 849  Lei
Pret 829  Lei
Pret 779  Lei


Tipuri de orgasme

Orgasmele variază întotdeauna de la o persoană la alta, dar iată o listă de orgasme care sunt cele mai comune.

Vaginal - Acest orgasm este cel mai profund și este resimțit și de persoana care pătrunde în vagin, pentru că, în acest caz, pereții vaginali pulsează și oferă plăcere amândurora.

Clitoralul - Acest orgasm oferă o mare plăcere, deoarece este simțit la suprafața corpului și dă o senzație de furnicături pe piele.

Anal - Acesta este un orgasm intens, în care îți vine să faci pipi, chiar înainte de orgasm. Aici, contracțiile sunt resimțite în sfincterul anal și nu în jurul organelor genitale.

Combo - Acesta este un orgasm combinat, care se întâmplă atunci când punctul G din vagin și clitorisul sunt atinse simultan. Acesta este un orgasm mai încărcat și mai exploziv, care va da convulsii, sau ejaculări.

Zonele erogene - Există și alte părți ale corpului, în afară de organele sexuale, care dau plăcere și orgasme. Acestea sunt gâtul, sfârcurile, genunchii și coatele, care dau o plăcere extremă atunci când se joacă cu ele sau sunt sărutate. Unele femei sensibile au orgasm și în timpul jocului continuu.

Care este diferența dintre orgasmul vaginal și cel clitoridian

Orgasm clitoridian

Clitorisul este un mic organ cu o mulțime de terminații nervoase care iese din partea superioară a vulvei.

Acesta se extinde până în interiorul labiilor. Dacă frecați ușor clitorisul cu degetele, limba sau palma într-o mișcare circulară sau înainte și înapoi, atunci acesta este stimulat și oferă o senzație extraordinară.

Atunci când clitorisul este umed, trebuie să aplici presiunea mai tare și mai repede în mod repetat pentru a obține o plăcere imensă. Continuați această mișcare, crescând treptat presiunea astfel încât orgasmul să se intensifice.

Dacă clitorisul tău este prea sensibil, atunci este mai bine să încetinești puțin pentru a prelungi orgasmul. Acest proces vă va oferi un orgasm clitoridian puternic.

Orgasm vaginal

Acest tip de orgasm este, de asemenea, foarte eficient pentru a vă oferi un orgasm mare. Cu toate acestea, pentru unele doamne, poate fi dificil și, deși mai plăcut pentru penis.

Se poate încerca folosirea unei jucării sexuale sau a degetelor în afară de penis, pentru a pătrunde în vagin pentru a atinge punctul G, care este punctul de plăcere situat în interior.

Dacă loviți acest punct mai tare și cu o presiune regulată, acest lucru poate provoca și un orgasm exploziv.

Dacă reușești să stimulezi corect punctul G, acest lucru poate duce la eliberare, deoarece trezește glandele Skene, care sunt situate de ambele părți ale uretrei.

Pentru un orgasm cu penetrare, încercați să folosiți degetele sau jucăriile sexuale în loc de penis. Poți încerca să imiți mișcarea circulară în loc de simpla intrare și ieșire. Continuați să repetați pentru a ajunge la un orgasm strălucitor.

Orgasm anal

Pentru sexul anal, folosiți întotdeauna lubrifiant, deoarece fundul dvs. nu produce singur lubrifianți, iar dacă pielea din jurul acestei zone se rupe, poate provoca o infecție.

Din cauza prostatei, cel mai frecvent tip de orgasm la bărbați, în afară de cel obișnuit, este orgasmul anal.

Acesta poate fi obținut prin atingerea, frecarea, linsul orificiului anal din exterior.

Pentru a-i oferi plăcere partenerului tău masculin, stimulează prostata introducând ușor degetul în față și masând glanda.

Zonele combinate și zonele erogene

Pentru un orgasm combo, trebuie să stimulați vaginul și clitorisul împreună. Îl poți avea în ritmuri opuse sau paralele, în funcție de cum îi place partenerului tău.

Acest tip de orgasm asigură descărcarea feminină, deoarece atât clitorisul, cât și punctul G sunt angajate.

Pentru a atinge acest nivel de orgasm exploziv, trebuie să fii experimental și să continui să faci lucruri diferite.

Încercați diferite poziții și modele cu partenerul dvs. pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru a obține orgasmul combinat.

Există multe zone erogene care pot provoca un orgasm, cum ar fi sărutul pe gât, mușcatul sfârcurilor, lingerea sfârcurilor, pipăitul cu degetul etc., dar vă puteți găsi zona erogenă cu ajutorul unei pene sau al unui obiect ușor pentru a vedea unde vă oferă plăcerea maximă.

Orgasmele necesită comunicare

O bună comunicare înainte și în timpul sexului poate fi foarte utilă pentru a vă face să atingeți Marele O. Fiecare sesiune sexuală ar trebui să fie precedată de comunicare pentru a o face plăcută și agreabilă.

Ar trebui să îi spui partenerului tău ce îți dorești, cum să procedezi și unde anume îți dorești. Acest lucru vă va asigura că amândoi veți avea parte de o plăcere maximă și, de asemenea, una memorabilă, mai ales dacă este prima dată.

Îi puteți exprima partenerului dvs. în cuvinte sau prin limbajul corpului. Ar trebui să fiți amândoi de acord să experimentați pentru a obține cel mai bun orgasm. Puteți experimenta prin atingerea diferitelor părți ale corpului cu părți ale corpului dumneavoastră, cum ar fi gura, degetele, organele genitale etc.

Acest experiment vă va ajuta pe amândoi să găsiți cel mai bun mod de a avea orgasm. În cazul în care doriți să înțelegeți ce vă oferă cea mai mare plăcere, nu aveți nevoie de un partener.

Vă puteți folosi degetele sau jucăriile sexuale pentru a determina cum și unde atingeți plăcerea maximă și apoi puteți comunica același lucru partenerului.

Ce se întâmplă în timpul unui orgasm?

Atunci când o femeie are orgasm, în corpul ei au loc multe schimbări, cum ar fi în anus, vagin, picioare, mâini, abdomen și uter. Aceste organe se contractă rapid, de aprox. 3 - 15 ori prin strângere de 0,8 secunde de fiecare dată.

Trebuie reținut faptul că femeile ejaculează și prin eliberarea unui fel de lichid afară din uretră. Acesta este un amestec de urină și lichid de culoare albicioasă provenit din glandele Skene. După ce am explicat orgasmele, este de asemenea esențial să menționăm că nu toată lumea simte orgasmul în același mod, deoarece toți ne bucurăm diferit de sex.

Nu există un manual rigid pentru sex, acesta implică interesele și nevoile fiecărei persoane. Cea mai bună cale este să explorezi și să știi exact ce poftește corpul tău și unde anume vrea să fie stimulat.
Etapele al căror rezultat este orgasmul

Există patru etape până la orgasm:

Excitarea - Acest lucru se întâmplă atunci când te simți excitată. Este primul pas spre orgasm.
Înălțarea - Mișcările repetate care dau plăcere, te fac să te înalți.
Orgasmul - Aceasta este eliberarea propriu-zisă sau explozia de plăcere.
Rezoluția - Acesta este timpul refractar, după orgasm.

S-ar putea să nu fie exact, dar acestea reprezintă etapele generale ale unui orgasm. Este important de reținut că sexul nu culminează întotdeauna cu un orgasm. Mai mult, un orgasm nu înseamnă că sexul tău a fost grozav și plăcut.

Orgasmele pot fi uneori pentru o perioadă mică de timp, pot avea loc de mai multe ori la rând, o singură dată și, uneori, nu se întâmplă deloc. Toată lumea are diferite tipuri de orgasme și nu ar trebui să fie definit de ceea ce simte o persoană.

Este, în cele din urmă, plăcerea ta, iar ideea ta de orgasm perfect nu trebuie să fie neapărat aceeași cu cea a altcuiva. Pentru unele persoane, un mic orgasm clitoridian poate fi extraordinar de special, în timp ce altele se bucură doar de un orgasm combinat.
Toată lumea este diferită, prin urmare și orgasmele pe care le simțim sunt diferite. Așadar, nu vă grăbiți și parcurgeți calea pentru a experimenta cu corpul dumneavoastră și comunicând bine cu partenerul.


Sfaturi pentru a te bucura de un orgasm


Nu uitați să vă masturbați

Distracția cu tine însăți te face să realizezi ce anume îți place și unde anume îți place să fii atinsă și în ce fel. Te ajută să comunici mai bine cu partenerul tău. Acest lucru îl ajută să știe cum te exciți, ceea ce la rândul său ajută la obținerea unui orgasm în timpul sexului.
Fanteziați fără să vă simțiți vinovată

Problemele de zi cu zi ale vieții și rutina ocupată pot face viața monotonă și asta poate avea un efect negativ asupra vieții tale sexuale. Fanteziile ajută la uitarea anxietăților și a stresului cotidian. A avea fantezii cu alte persoane în pat nu înseamnă să trișezi, ci doar să te ajuți în activitățile tale zilnice.

Atunci când te gândești la sex atunci când nu îl faci, te face să trăiești momentul la maxim atunci când îl faci efectiv.

Cunoaște-ți bine corpul

Cunoașterea propriului corp este modalitatea ideală de a-ți determina orgasmul.

Există anumiți factori care nu sunt în mâinile tale, deoarece corpurile noastre sunt construite diferit. De exemplu, distanța dintre vagin și clitoris afectează intensitatea orgasmului, așa că diferite femei experimentează orgasmele în mod diferit.

Așadar, înțelegeți-vă corpul experimentând și stabiliți ce poziții/acțiuni vă pot stimula orgasmul.

Distracția cu muntele pubian ajută, de asemenea, la obținerea orgasmului. Zona cărnoasă aflată chiar deasupra buzelor îți alină simțurile și te ajută să te bucuri mai mult de orgasm. În funcție de poziția în care vă aflați, vă puteți folosi mâinile sau le puteți freca pe ale dumneavoastră de movila pubiană a soțului/soției.

În afară de movila pubiană, nu uitați să vă jucați și cu labiile. Toate acestea ajută la creșterea șanselor de a vă bucura mai mult de orgasme.

Discutați cu partenerul

Femeile se simt uneori jenate să vorbească cu partenerul lor despre orgasme. Dar, este extrem de important ca partenerul tău să știe acest lucru pentru ca el să îți poată oferi un orgasm exploziv. Ar trebui să-i spui punctele și părțile în care vrei să fii atinsă și dacă îți place lent sau rapid.

Asigură-te că partenerul tău știe ce-ți place și ce nu-i place cu mult înainte de actul sexual.

Preludiul este o necesitate

Multe femei preferă preludiul pentru a obține un orgasm intens. Îi poți spune partenerului tău să nu-ți penetreze vaginul imediat și, în schimb, să se angajeze în preludiu pentru a crește acumularea înainte de a începe acțiunea reală.

Scopul principal este să înțelegi atât corpul și nevoile tale, cât și ale partenerului tău, pentru a avea o viață sexuală îmbunătățită. Această cunoaștere vă va ajuta atât pe dumneavoastră, cât și pe partenerul dumneavoastră să obțineți mai multă plăcere în timpul sexului.

Podeaua pelviană trebuie să fie lucrată

Dacă doriți să vă bucurați mai mult de sex, este foarte indicat să vă întăriți mușchii pelvieni. Includeți pilates și bară în antrenamentele dvs. în mod regulat și experimentați orgasmul de fiecare dată când faceți sex. Un exercițiu care te poate ajuta cu adevărat în timpul orgasmului este să strângi pereții vaginului în sus.

Mențineți această poziție timp de 10 secunde. Făcând acest lucru în mod regulat te va ajuta în experimentarea unor orgasme intense.

Ganditi-va la clitoris

Cele mai multe dintre femei nu experimentează orgasme doar în urma penetrării și asta este absolut în regulă! Fetelor, vă rog să nu vă falsificați orgasmele, comunicați cu partenerul. Bărbații nu trebuie să uite să stimuleze clitorisul în timpul actului sexual.

Una dintre cele mai bune modalități este folosirea inelelor pentru penis care ajută la stimularea clitorisului în timpul penetrării. Puteți chiar să folosiți vibratoare sau să le stimulați manual în timpul actului sexual.


Simpla minciună nu te va ajuta

Când vine vorba de a te bucura de orgasm, simpla culcare în timp ce partenerul tău încearcă să îți ofere unul nu te va ajuta! Trebuie să îți faci partea ta, cum ar fi să îți ridici fundul pentru ca partenerul tău să îți poată stimula cu ușurință părțile intime ar putea să te ajute în obținerea unui orgasm mai rapid.


Nu te uita la oră

Nu trebuie să te grăbești niciodată atunci când îți dorești să te bucuri de un orgasm. Atât corpul, cât și mintea ta au nevoie de un orgasm. Astfel, ar trebui să îi acorzi mai mult timp. În rândul celor mai multe cupluri, se petrece mai mult timp cu plăcerea partenerilor masculini, spre deosebire de ceea ce își doresc partenerele feminine.

Faceți în așa fel încât să comunicați cu partenerul dvs. despre dorințele, cerințele și dorințele dvs. Vorbiți despre stimularea clitoridiană și obțineți-o!


Faceți gălăgie

Uneori, a fi gălăgios te face să te înalți, așa că nu uitați și de asta și fiți gălăgioși din când în când. Vorbește murdar, strigând, gemând și șoptind- fă orice te excită mai mult și te duce spre orgasm.


Schimbați-vă pozițiile sexuale

Încearcă diferite poziții. Dacă în mod normal faceți sex în poziția misionarului, încercați să faceți sex în stil doggy style. Experimentați diferite poziții și încercați-le pe cele pe care le-ați considerat întotdeauna dificile. Dacă nu ați încercat niciodată sexul anal, încercați. Amplifică-ți sexul, iar plăcerea se amplifică automat.


Rămâi prezent

Cel mai bun sex se întâmplă atunci când te bucuri de moment! Nu vă faceți griji cu privire la copii, rufe, muncă, cu ce să vă îmbrăcați mâine, dacă ați luat sau ați slăbit, doar bucurați-vă de moment. Încearcă să rămâi concentrată în momentul prezent pentru a te bucura mai bine de sex.


În sex, să fii egoist este în regulă

Mulți dintre noi sunt mereu preocupați de dorințele partenerului în pat, iar propriile dorințe trec în plan secund. Dar cunoașteți-vă mai întâi dorințele și anunțați-vă și partenerul despre ele. Acest lucru vă va ajuta cu siguranță să faceți un pas înainte pentru a vă bucura de orgasme mai bune.

Pași pentru a-ți pregăti corpul pentru orgasm


PASUL 1 - Echipează-ți podeaua pelviană

Pentru un sex mai penetrant, este bine să îți antrenezi podeaua pelviană. Poți face acest lucru strângând pereții vaginului în sus și menținând poziția până la un număr de cinci. Folosiți bile Kegel cu greutăți pentru a vă menține în formă planșeul pelvian.

Aceste bile kegel sunt excelente pentru antrenarea planșeului pelvian. Mușchii tăi se vor strânge automat în jurul bilelor pentru a le ține în interiorul tău și îți vor oferi un antrenament excelent. Pentru începători, aceasta este cea mai bună practică.


PASUL 2 - Liniștiți-vă mintea și corpul

În timpul sexului, este esențial să vă relaxați mintea și corpul. Aceasta ajută la atingerea excitației și a orgasmului. Înainte de a vă întinde, liniștiți-vă mintea și relaxați-vă corpul. Doar așa nervii tăi vor deveni sensibili și sângele va curge în locurile potrivite.

Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați mai bine asupra sexului. Faceți camera și patul confortabile, reduceți intensitatea luminilor, păstrați camera liniștită sau puneți o muzică ușoară, orice vă relaxează mintea și corpul.

De asemenea, puteți intra în baie, deoarece puteți obține multe jucării rezistente la apă în zilele noastre. Cu toate acestea, ar trebui să folosiți întotdeauna un lubrifiant în baie.


PASUL 3 - Masturbați-vă mai mult

De obicei, femeile nu au orgasm în timpul sexului cu penetrare. Acest lucru se datorează faptului că, în timpul sexului vaginal, clitorisul nu primește suficientă stimulare.

Așadar, ar trebui să te masturbezi suficient pentru a obține un orgasm bun în timpul sexului cu penetrare. Dacă stimulezi clitorisul, poți ajunge la orgasm rapid și minunat. Mulți bărbați habar nu au unde se află clitorisul, iar acesta este adesea neglijat în timpul sexului, așa că trebuie să te masturbezi pentru a avea orgasmul .

Încearcă un vibrator sau o baghetă împotriva clitorisului, care va începe să pompeze sânge în vulvă și te va ajuta în excitarea ta. Folosirea jucăriilor sexuale pe tine însăți este cel mai bun mod de a-ți înțelege corpul și nevoile sale. Vei ști dacă îți place o pâlpâire blândă sau o lovitură solidă.


PASUL 4 - Masturbează-te cu partenerul

Dacă ai un partener de sex masculin cu tine, atunci lasă-l să te privească atunci când te masturbezi, odată ce ești sigură de ceea ce îți place. Penisurile nu te pot ajuta să atingi complet satisfacția clitoridiană, așa că lasă-ți partenerul să vadă ce funcționează pentru tine și cum ejaculezi.

Conform unui sondaj realizat de Cosmopolitan, jumătate dintre femei s-au simțit aproape de orgasm, dar nu l-au putut atinge pe deplin. Alte câteva au spus că clitorisul lor a fost ignorat, ceea ce a împiedicat plăcerea într-o oarecare măsură. Se poate folosi și un vibrator în timpul sexului, dar ar putea dura ceva timp până să te obișnuiești cu el.

Jucăriile care stimulează clitorisul și punctul G sunt uimitoare.


PASUL 5 - Obiceiuri bune

Pot exista momente în care nu reușești să ejaculezi, iar motivele ar putea fi faptul că iei antidepresive, inhibitori de recaptare, serotonină selectivă, ai perimenopauză sau menopauză, boli cronice, deficiențe hormonale sau probleme precum diabet, hipertensiune, tulburări de somn etc.

Persoanele care fumează și beau mult au, de asemenea, probleme în viața lor sexuală. Chiar și după naștere, organismul se confruntă cu multe sub formă de țesuturi cicatrizate, uscăciune vaginală, pete dureroase din cauza lăcrimării etc. Cu toate aceste provocări, apetitul sexual și orgasmul pot avea de suferit.

Așadar, asigură-te că urmezi obiceiuri bune și sănătoase pentru a te bucura de sex plăcut. Iubește-te pe tine însăți și începe încet.


PASUL 6 - Mișcă-ți șoldurile

Nu este cel mai bun mod de a avea orgasm stând nemișcată pe spate în timp ce partenerul tău lucrează pasiv pentru a te face să ejaculezi. Ar trebui să îți ridici pelvisul pentru a întâlni mâinile, gura sau jucăria partenerului tău pentru a avea un orgasm fantastic.


PASUL 7 - Nu vă grăbiți

Pentru a obține un orgasm eficient și plăcut, nu vă simțiți grăbită. Să te simți legată de un program și de o rutină poate deveni o problemă în a te face să ai orgasm, deoarece mintea ta se va gândi constant la ce trebuie să faci în continuare. Așa că ignoră ceasul și bucură-te de momentul tău până când durează.


PASUL 8 - Fă-te sălbatică și zgomotoasă

Este foarte normal să faci gălăgie în timpul sexului. Sunete precum gemetele, șoaptele, strigătele, vorbitul murdar etc. sunt foarte bune pentru a adăuga un pic de forță actului amoros. De asemenea, ajută la obținerea unui orgasm cu ușurință.


PASUL 9 - Rămâi prezent

Concentrează-te asupra sexului pentru a obține cel mai bun orgasm, de fiecare dată. Uitați de sarcinile pe care le aveți la îndemână, cum ar fi spălatul rufelor, munca de birou, rochia pentru petrecerea de a doua zi etc. Nu ar trebui să te concentrezi la nimic altceva decât la senzațiile pe care le simți.

Orgasmul este vital pentru a vă lăsa cu o senzație satisfăcătoare și plăcută. Asigură-te că urmezi pașii de mai sus și asigură-te că comunici bine cu partenerul tău. Înțelegeți-vă anatomia și stabiliți care sunt zonele în care vă place să fiți atins sau sărutat.

Folosiți jucării sexuale pentru a experimenta cu dvs. sau cu partenerul. Puțină cunoaștere și experimentare pot duce la orgasme sălbatice și explozive, de fiecare dată când faceți sex.

Pareri si comentarii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Ultimele articole din blog Ultimele articole din blog