Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Eroscillator

Eroscillator

Cum ar fi sa ai o jucarie care sa le cuprinda pe toate? Te-ai gandit la aceasta ipoteza? Eroscilator iti ofera un chit care sa te ajute sa te simti perfect indiferent de metoda pe care o alegi. Te intrebi cum este posibil sa le ai pe toate intr-una singura? Si nu vorbim despre clasicul 3 in 1 ci despre un dispozitiv 6 in 1. Uimitor nu?

Produsele Eorscilator sunt kituri care cuprind tot ce ti-ai putea dori. Ai bile anale vibratoare pe care le poti folosi si vaginal, dispozitive de masaj pentru clitoris in diferite texturi, dispozitive cu dintisori pentur masaj si un design ergonomic si suor de folosit. Totul este acum la indemana ta la set si daca vrei sa obtii o partida de sex intensa pe care sa iti doresti sa o repeti cat mai des iti reocmandam sa folosesti toate jucariile din kit concsecutiv pentru ca fiecare are rolul sau pe care va trebui sa il descoperiti.