Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 30 Lei
  • 200 Lei
Brand

Lumanari Masaj

Esti genul romantic? Alege lumanari parfumate

Lumanarile pentru masaj sunt diferite de lumanarile obisnuite. Ele sunt fabricate din anumite uleiuri care devin lichide cand sunt incalzite de flacara si se pot turna calde direct pe piele, pentru un efect relaxant si calmant. Citeste mai mult

Pret 199  Lei
Pret 199  Lei
Pret 179  Lei
Pret 139  Lei
Pret 119  Lei
Pret 119  Lei
Pret 119  Lei
Pret 119  Lei
Pret 109  Lei
Pret 109  Lei
Pret 109  Lei
Pret 109  Lei
Pret 109  Lei
Pret 109  Lei
Pret 39  Lei

Esti genul romantic? Alege lumanari parfumate

Lumanarile pentru masaj sunt diferite de lumanarile obisnuite. Ele sunt fabricate din anumite uleiuri care devin lichide cand sunt incalzite de flacara si se pot turna calde direct pe piele, pentru un efect relaxant si calmant.

Astfel, aceste lumanari parfumate sunt perfecte pentru un masaj relaxant in cadrul unei seri romantice. Placerea este asigurata de uleiul cald si catifelat, in timp ce parfumul eliberat de lumanare iti mangaie simtul olfactiv. In magazinul online LoveIsland.ro gasesti lumanari pentru masaj JimmyJane, 210th, Voulez-Vous..., Petits Joujoux, YESforLOV, Lelo sau alte branduri cunoscute in domeniu.

Unei seri romantice nu-i pot lipsi lumanarile perfecte. Alege-le pe cele oferite de catre LoveIsland.ro pentru ca iti vor trezi simturile cu arome fine si incitante. In plus, o lumanare pe care o poti folosi pentru masaj este imbinarea perfecta dintre un decor de poveste si senzualitate la intensitate maxima.

Arome gurmande precum Vanilia, Ciocolata, Bubblegum sau Pina Colada iti vor trezi simturile. Trezeste-te la viata si experimenteaza senzualitatea la următorul nivel. Creeaza-ti ambientul potrivit si simte totul la superlativ folosind produsele oferite de LoveIsland.ro.

Comanda acum online. Garantam discretie maxima!