Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Launchpad (iPad Mount)

Produs Original info
1241
139  Lei
+

Descriere

Iata o noua perspectiva de penetrare.

Acest Fleshlight LauchPAD este companionul ideal pentru utilizatorii de dispozitive iPad si de masturbatoare Fleshlight. Impreuna, aceste doua produse iconice livreaza o noua perspectiva a masturbarii si un joc in cuplu in timp ce va bucurati de continutul favorit de pe tableta.

- Fabricat din cauciuc rezistent si expandabil, LaunchPAD se potriveste perfect cu tableta dvs.
- Rotiti iPad-ul la 180 grade pentru a arata butonul de acasa sau utilizati camera foto pentru a distribui impreuna cu un prieten ! 
- Folositi curelusele ajustabile pentru a tine in siguranta Fleshlight-ul la LaunchPAD si pentru a va distra.

Fleshlight LaunchPAD este ideal din punct de vedere al continutului, o distractie de la distanta cu un prieten, sau sa va bucurati de varietatea de filme, clipuri, imagini favorite in timp ce utilizati Fleshlight.

Este rezistent, dar flexibil, iar materialul va permite sa inserati, detasati, securizati tableta dvs. O data ce este in pozitia corecta, el o va pastra cu exactitate in timpul utilizarii, in timp ce se asigura ca aveti un acces total la functionalitatea ecranului tactil, putand utiliza butoanele de control precum cele de volum si intensitate.

Aliniati-va produsul Fleshlight favorit si puneti-l in locul exact cu ajutorul unei curele de sustinere cu scai. Bucurati-va de continutul favorit sau conectati-va cu un prieten pentru o experienta intima fata in fata.

Utilizati manerele de pe fiecare parte a aparatului Fleshlight LauchPAD si bucurati-va de o noua perspectiva. Explorati utilizand Fleshlight LauchPAD intr-o varietate de pozitii - inclusiv pastrarea in aceasi pozitie a dispozitivului in timpul utilizarii - o modalitate excelenta de a va imbunatati rezistenta sexuala. Produsele Fleshlight pot fi folosite impreuna cu un lubrifiant pe baza de apa - Fleshlube.

O data ce ati terminat, detasati tableta si folositi Fleshwash pentru a curata si dezinfecta Fleshlight LauchPAD.

Fleshlight LaunchPAD este compatibil cu urmatoarele modele : 
iPad de generatia a 4-a
iPad de generatia a 3-a
iPad 2

Fleshlight LaunchPAD nu este compatibil cu iPad Air sau modelele iPad de generatia 1.

Incercati Fleshlight LaunchPAD astazi !

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10