Condom Soft Skin 100 pcs

Produs Original info
2737
109  Lei
+

Descriere

Mai multa distractie si sunt atat de usor de folosit! Datorita formei speciale, prezervativele Soft Skin sunt foarte usor de rulat pe penis si sunt extrem de confortabile.

Prezervativele Soft Skin au o forma extrem de confortabila. Prezervativul are 56 mm la ambele capete si 52 mm in mijloc. Acest lucru are patru avantaje majore:

1. Prezervativul este mai mare cu 4 mm la deschidere. Drept urmare, diametrul prezervativului este mai mare (56 mm, in loc de 52 mm). Acest lucru ofera mai mult spatiu si placere.

2. Prezervativul este mai lat si la capat, facandu-l extrem de confortabil.

3. Prezervativul are 52 mm in mijloc. Acest lucru ajuta la evitarea alunecarii.

4. Datorita formei speciale, prezervativul nu este atat de strans atunci cand este rulat. Acest lucru ajuta la lubrifierea uniforma a prezervativului.

Mai mult lubrifiant

Prezervativele MoreAmore Soft Skin au mai mult lubrifiant. Gelul suplimentar ofera mai mult confort si ajuta la evitarea deteriorarii prezervativului atunci cand este utilizat. Mai multa lubrifiere inseamna mai multa distractie. Atunci cand intentionezi sa folosesti mai mult lubrifiant, asigura-te ca cel pe care il folosesti este sigur pentru prezervativele din latex.

Latex

Prezervativele Soft Skin sunt fabricate din latex moale de inalta calitate. Acestea au o aroma foarte incitanta. Unele persoane pot fi alergice la latex, iar in cazuri exceptionale acest lucru poate duce la soc anafilactic.

Specificatii

Material: latex natural

Lubrifiant: ulei siliconic

Forma: prezervativ drept cu rezervor

Latime nominala: 53mm

Lungime: 180mm

Culoare: transparent

Textura: neted

Grosime: 85 microni

Ambalaj prezervativ: patrat

Calitatea

Calitatea este cel mai important aspect al prezervativelor, deoarece oricat de frumoase, amuzante, satisfacatoare sau speciale ar fi, cel mai important lucru este ca ele sa nu se deterioreze atunci cand sunt folosite. Fiecare prezervativ MoreAmore este verificat electronic inainte de ambalare. In timpul procesului de productie, prezervativele MoreAmore sunt testate de trei ori inainte de a pleca din fabrica. Acest lucru asigura calitatea. Vrei sa afli mai multe despre diferitele tipuri de prezervative? Urmareste acest videoclip aici.

Sustenabilitate

MoreAmore depune eforturi constante pentru a produce produse in mod ecologic, facem acest lucru pentru a minimiza efectele asupra mediului. Toate cutiile si brosurile sunt printate pe hartie FSC sau hartie reciclabila. Prezervativele sunt fabricate din cauciuc latex natural. Prezervativele din latex nu mai sunt tinute intr-o cutie pana cand se deterioreaza. Prezervativele sunt ambalate in folie de aluminiu. Aluminiul nu este reciclabil, dar ofera cea mai buna protectie prezervativelor.

Fabricile noastre sunt certificate BSCI. Acest lucru inseamna ca depunem eforturi pentru o siguranta optima, protectie, o remuneratie corecta a angajatilor si o productie sustenabila.

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10