Sex Shop Online Bucuresti: Love Island - Tel: 0752 270 222

Termeni si Conditii de utilizare

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Gemini Marketing are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este exclusiv a de informa clientii despre: statusul comezilor, evaluarea procesului de vanzare sau promotii. Activitatea desfasurata presupune prelucrari statistice, de marketing si publicitate, trimiterea de newsletter, felicitari, tichete cadou, efectuarea de cercetari de piata sau studierea comportamentului consumatorului.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru prelucrarea comenzilor. Refuzul dvs. determină imposibilitatea livrarii unei comenzi.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: clienti.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Gemini Marketing?

□DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Gemini Marketing. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).


Pentru buna desfasurare a activitatii de preluare si livrare comenzi, prelucram date cu caracter personal conform Legii 677 / 2001, in deplina siguranta si doar date care se furnizeaza voluntar la plasarea unei comenzi sau pentru promotii.

Nu promovam spam-ul, nu vindem si nu folosim bazele de date in alte scopuri comerciale in afara bunlui demers al acestui site.

Completand datele unei cont de inregistrare, plasare comanda sau ale unei promotii, clientii sunt de accord ca datele lor sa intre in baza noastra de date si sa fie stocate si utilizate in scopurile mentionate atat de noi cat si de colaboratorii nostri (firme de curierat, agentii de marketing, procesatori de plati sau institutii financiare), insa strict pentru activitatea acestui site.

Respectam toate drepturile ce decurg din legea 677 / 2001. Clientul ale carui date sunt in posesia noastra, are drept deplin asupra acestora, de acces la ele, de modificare sau de stergere in orice moment, printr-o simpla solicitare scrisa, conform normelor legale.

Accesarea, vizalizarea si plasarea de comenzi pe site-lui www.loveisland.ro poate fi facuta doar de catre persoanele in varsta de peste 18 ani si care sunt de acord sa vada imagini cu continut sexual (explicit sau nu). Lansand o comanda, declarati pe propria raspundere ca aveti varsta minima legala de a cumpara produse din acest magazin virtual. In cazul in care descoperim ca nu aveti varsta legala, ne rezervam dreptul de a anula comanda. Atat vizitarea cat si cumpararea de pe acest site implica acceptarea tutoror conditiilor.

Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de 12 luni garantie.

Nici o informatie de pe acest site nu instentioneaza sa inlocuiasca sfatul unui medic specialist.

Ne rezervam dreptul de efectua modificari termenilor si conditiilor de utilizare, politicii de confidentialitate cat si asupra site-ului www.loveisland.ro fara vreo notificare prelabila catre utlizatori. Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Acest site se prezinta pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". Site-ul este gazduit de companie terta, si, din acest motiv, nu ne asumam nici o raspundere privitoare la serviciile de gazduire ce ar putea afecta buna functionalitate a site-ului.

Toate elementele site-ului www.loveisland.ro (text, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica, etc.) sunt proprietatea nostra si sunt proteajate conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Accesul la informatiile continute de site garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre, fara acordul nostru scris.

In cazul in care o livrare este intarziata din orice motiv, cumparatorul poate anula comanda doar in scris. Comenzile nu pot fi modificate fara confirmarea noastra.

Daca nu se specifica altfel, toate cheltuielie de transport si manipulare (sau altele aferente aceste doua activitati) sunt in seama cumparatorului. Comenzile se supun conditiilor de acceptare si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a nu accepta comenzi. Preturile sunt valabile la momentul introducerii lor si se pot schimba fara vreo notificare prealabila.
Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Nu poatem fi facuti responsabili pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, ne veti notifica imediat pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou cont.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre noi numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. Bineintles, clientul are dreptul de a se dezabona in orice moment de la Newsletter. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Ne ne asumam insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele sau mailurile expediate de noi nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, nu raspundem pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Pentru a inlatura orice dubiu, nici un contract nu va exista intre dumneavostra si www.loveisland.ro pentru vanzarea vreunui produs pana in momentul in care va confirmam faptul ca produsele comandate au fost livrate. Nu garantam ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Nu ne asumam raspundera si nu putem fi facuti responsabili pentru nici o paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, noi fiind liberi de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea / vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Nu suntem raspunzatori de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor. Nu acordam nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Serviciile si produsele prezentate pe site nu se constituie intr-o oferta de nici un fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta actualizata din partea noastra, va rugam sa ne contactiati. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul. Nu garantam disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.loveisland.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii invederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc., vor fi pedepsite conform legii. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus. In cazul unor eventuale conflicte intre www.loveisland.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Politica de confidentialitate se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe site-ul nostru.