Vibrator Lush Lovense

Produs Original info
1826
579  Lei
+

Descriere

Acest produs este in lichidare de stoc. Daca doresti varianta noua, te invitam sa descoperi LOVENSE LUSH 2!


Descoperiti toata gama LOVENSE! ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT PRIN CURIER (oferta nu este cumulabila cu alte promotii). Lush (2018) este original si beneficiaza de 12 luni garantie. Se poate controla atat din aplicatie, cat si din platforma site-urilor de video chat: Chaturbate, My Free Cams, Naked, CamSoda, CamGasm, Stripchat, iFriends, EuroLive, Cam4, MyFetishLive si BongaCams.

Va rugam sa verificati conditiile de folosire aferente fiecarui site in parte - acestea isi schimba politicile de utilizare a jucariilor erotice in functie de propriul interes.

GHID DE INSTALARE: https://www.lovense.com/cam-model/guides

Mai multe detalii: https://www.lovense.com/cam-model si http://lovense.com/faq/cam-models.


Foarte usor de setat:

1) PE TELEFON Instaleaza aplicatia „LOVENSE CONNECT", creeaza cont, bifeaza „I am a cam model" si apoi Log In la aplicatie. Conecteaza („pair") Lush la aplicatia instalata pe telefon. NU se instaleaza aplicatia Wearables App sau LOVENSE REMOTE daca se foloseste la video chat (se sterg daca au fost instalate)! Daca doriti sa nu folositi telefonul, se poate comanda LOVENSE Bluetooth USB.

2) PE CALCULATOR: Se instaleaza pe calculator browser-ului LOVENSE care contine deja extensia. Este posibil sa fie nevoie sa dezactivati programul antivirus (daca folositi).

3) Conecteaza-te la site-ul de video chat si activeaza extensia folosind username-ul si parola alese la instalarea aplicatiei pe telefon. Aplicatia este special creata astfel incat satisface cerintele modelelor din video chat (selectare utilizator, timer, show public/ privat etc.).

Apoi: 1) Spuneti clientilor sa-si instaleze aplicatia. 2) Adaugati-i la lista dvs. de prieteni (pe baza ID-ului lor). 3) Acum au control asupra jucariei erotice Lush! Lush reactionea acum la tips-uri! :)


Ghid in engleza pentru varianta in care se doreste folosirea telefonului: https://www.lovense.com/cam-model/guides/pc-phone

Ghid in engleza pentru varianta in care nu se doreste folosirea telefonului, ci a adaptorului LOVENSE Bluetooth USB: https://www.lovense.com/cam-model/guides/pc-dongle


PENTRU O CONEXIUNE MAI BUNA INTRE TELEFON SI LUSH:

- scoateti carcasa protectoare de pe telefon

- indreptati telefonul (partea de sus) spre Lush in timpul utilizarii

- dezinstalati Lovense Remote de pe telefon (daca ati instalat-o). Suport asigurat si de producator (in limba engleza) pentru modele/ utilizatori: models@lovense.com. Sau se completeaza formularul aici: http://lovense.com/contact. Lovense Lush este realizat din silicon.


NU SE FOLOSESC LUBRIFIANTI PE BAZA DE SILICON, CI DOAR PE BAZA DE APA. Diametru: 3.5 cm Lungime: 8 cm (partea inserabila) Cablu de incarcare inclus. Recomandam folosirea unui lubrifiant pe baza de apa si a unei solutii pentru curatare.

Attachments

Lush Manual (Lush_Manual.pdf, 2,556 Kb) [Descarcare]

Opinii

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10