Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Lovense Lush

Produs Original info
1826
529  Lei
+

Descriere

IN STOC. (Daca ai vazut mai ieftin, te rugam sa ne spui, vom face tot posibilul sa iti oferim produsul la cel mai bun pret).

COMENZILE SE EXPEDIAZA LUNI SI VOR AJUNGE MARTI, 20 noiembrie 2018.

Descoperiti toata gama LOVENSE! ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT PRIN CURIER (oferta nu este cumulabila cu alte promotii). Lush (2018) este original si beneficiaza de 12 luni garantie. Se poate controla atat din aplicatie cat si din platfomra site-urilor de video chat: Chaturbate, My Free Cams, Naked, CamSoda, CamGasm, Stripchat, iFriends, EuroLive, Cam4, MyFetishLive si BongaCams.

Va rugam sa verificati conditiile de folosire aferente fiecarui site in parte - acestea isi schimba politicile de utilizare jucarii erotice in functie de propriul interes

GHID DE INSTALARE: https://www.lovense.com/cam-model/guides

Mai multe detalii: https://www.lovense.com/cam-model si http://lovense.com/faq/cam-models.


Foarte usor de setat:

1) PE TELEFON Instaleaza aplicatia "LOVENSE CONNECT", creeaza cont, bifeaza "I am a cam model" si apoi Log In la aplicatie. Conecteaza ("pair") Lush la aplicatia instalata pe telefon. NU se instaleaza aplicatia Wearables App sau LOVENSE REMOTE daca se foloseste la video chat (se sterg daca au fost instalate)! Daca doriti sa nu folositi telefonul, se poate comanda LOVENSE Bluetooth USB.

2) PE CALCULATOR: Se instaleaza pe calculator browser-lui LOVENSE ce contine deja extensia. Este posibil sa fie nevoie de dezactivati programul anti-virus (daca folositi).

3) Conecteaza-te la site-ul de video chat si activeaza extensia folosind username-ul si parola alese la instalarea aplicatiei pe telefon. Aplicatia este special creata astfel incat satisface cerintele modelelor din video chat (selectare utilizator, timmer, show public / privat, etc.)

Apoi: 1) Spuneti clientilor sa-si instaleze aplicatia 2) Adaugati-i la lista dvs. de prieteni (pe baza ID-ului lor) 3) Acum au control asupra jucariei erotice Lush! Lush reactionea acum la tips-uri! :)


Ghid in engleza pentru varianta in care se doreste folosirea telefonului: https://www.lovense.com/cam-model/guides/pc-phone

Ghid in engleza pentru varianta in care nu se doreste folosirea telefonului ci a adaptorului LOVENSE Bluetooth USB: https://www.lovense.com/cam-model/guides/pc-dongle


PENTRU O CONEXIUNE MAI BUNA INTRE TELEFON SI LUSH: - scoateti carcasa protectoare de pe telefon - indreptati telefonul (partea de sus) spre Lush in timpul utilizarii - dezinstalati Lovense Remote de pe telefon (daca ati instalat-o) Suport asigurat si de producator (in limba engleza) pentru modele / utilizatori: models@lovense.com. Sau se completeaza formularul aici: http://lovense.com/contact. Lovense Lush este realizat din silicon.


NU SE FOLOSESC LUBRIFIANTI PE BAZA DE SILICON, CI DOAR PE BAZA DE APA. Diametru: 3.5 cm Lungime: 8 cm (partea inserabila) Cablu de incarcare inclus. Recomandam folosirea unui lubrifiant pe baza de apa si a unei solutii pentru curatare.

Attachments

Lush Manual (Lush_Manual.pdf, 2,556 Kb) [Descarcare]

Buy together

Pachet Lush si Adaptor

1 x 529  Lei
+

Adaptroul Lovense USB Bluetooth ajuta la conectarea jucariei Lovense Lush la site-urile de video chat agreate. Astfel, nu mai este nevoie de telefon pentru realizarea conexiunii. Recomandam aceasta varianta de conectare cu adaptor deoarece este mult mai stabila si mai usor de realizat decat cea prin intermediul telefonului.

Preț de listă total 578  Lei
Preț pentru toate 578  Lei

Opinii

Am comandat produsul si a venit a doua zi, conexiunea prin telefon este greoaie.
Se foloseste pentru video chat, conexiunea se realizeaaza mai greu prin intermediul telefonului (stiam). Am luat apoi si adaptorul.
Adauga un review

Transport

  • Gratuit in Romania
  • Livrare prin posta sau curier

Modalitati de plata

  • Plata la livrare

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Satisfactia clientilor 9.5/10

Clientii au mai cumparat si