Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 90 Lei
  • 100 Lei
Brand

Adaptoare

Atunci cand ai jucarii sexuale cu acumulatori care trebuie incarcate sau pe care le poti folosi fiind conectate la o sursa de curent in timp ce bateriile se incarca este posibil sa ai dificultati in a gasi sursa de curent care sa se potriveasca cu terminalele jucariei sexuale motiv pentru care venim in ajutorul tau cu adaptoare. Citeste mai mult

Atunci cand ai jucarii sexuale cu acumulatori care trebuie incarcate sau pe care le poti folosi fiind conectate la o sursa de curent in timp ce bateriile se incarca este posibil sa ai dificultati in a gasi sursa de curent care sa se potriveasca cu terminalele jucariei sexuale motiv pentru care venim in ajutorul tau cu adaptoare.

In momentul in care vrei sa iti incarci jucaria sexuala la masina de exemplu este foarte posibil ca ea sa nu se poata conecta direct la bircheta caz in care ai nevoie de un adaptor special. De asemenea poti avea nevoie de un adaptor si atunci cand incerci sa incarci jucaria prin USB de la calculator sau invers, cand vrei sa o incarci de la priza atunci cand tot ce ai este un cablu USB. Nu lasa micile impedimente cum ar fi lipsa curentului sa iti strice dispozitia si incearca adaptoarele noastre care te vor scoate din orice impas.