Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 80 Lei
  • 90 Lei
Brand

Masti Sexy

Mastile sunt unele dintre cele mai folosite accesorii in jocurile Bondage si nu numai. Poti sa folosesti masti fara nicio legatura cu zona BDSM sau le poti integra in cele mai intense si interesante scene de BDSM. Citeste mai mult

Mastile sunt unele dintre cele mai folosite accesorii in jocurile Bondage si nu numai. Poti sa folosesti masti fara nicio legatura cu zona BDSM sau le poti integra in cele mai intense si interesante scene de BDSM. Totul depinde de voi insa mastile sunt cu adevarat excitante si vei descoperi ca urmeaza sa ai un fetis cu masti.

Iti oferim cele mai bune masti de la branduri renumite pe piata internationala de jucarii sexuale, pe care multe dintre vedetele din filmele pentru adulti si le doresc. Aceste masti sunt realizate cu o foarte mare atentie la detalii si sunt construite din materiale de cea mai buna calitate. Poti gasi in gama noastra de masti clasica masca neagra, mastile arginitii cu pietricele, masti cu pene, masti care acopera complet ochii foarte similare cu cele pentru dormit, etc, si oricat de pretentiosi sunteti sigur veti avea de unde sa alegeti produsul care sa va caracterizeze.