Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 40 Lei
  • 50 Lei
Brand

Educatie Sexuala

Ai și mai mult cu produsele noastre de educatie sexuala!

Educatia sexuala cuprinde multe subiecte, atat din punct de vedere al prevenirii bolilor cu transmitere sexuala, cat si din punct de vedere al imbunatatiriii relatiilor de cuplu sau imbunatatirea calitatilor sexuale si a gradului de placere. Citeste mai mult

Ai și mai mult cu produsele noastre de educatie sexuala!

Educatia sexuala cuprinde multe subiecte, atat din punct de vedere al prevenirii bolilor cu transmitere sexuala, cat si din punct de vedere al imbunatatiriii relatiilor de cuplu sau imbunatatirea calitatilor sexuale si a gradului de placere. Un exemplu foarte bun de subiect util de educatie sexuala este cel care ghideaza barbatii si ii face sa inteleaga ce isi doresc femeile atat in viata de zi cu zi, cat si in momentele de intimitate maxima. In magazinul LoveIsland.ro sunt disponiile DVD-uri pe aceasta tema, dar si altfel de subiecte precum pozitii sexuale, tehnici erotice traditionale si avansate.

Stimulare, relaxare și noutate. Comandă și tu produsele noastre!