Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 90 Lei
  • 1000 Lei
Brand

Vibratoare Clitoridiene

Totul pentru placerea ta - noile vibratoare clitoridiene

Stimularea clitorisului printr-un vibrator clitoris este una din cele mai placute senzatii pe care femeile le experimenteaza. Citeste mai mult

Salvati 3%
Pret 869  Lei
Discount: 30  Lei (3%)
(2)
Pret 729  Lei
Pret 699  Lei
Pret 699  Lei
Pret 669  Lei
Salvati 12%
Pret 599  Lei
Discount: 80  Lei (12%)
Salvati 5%
Pret 599  Lei
Discount: 30  Lei (5%)
Pret 589  Lei
Pret 589  Lei
Pret 549  Lei
Pret 529  Lei
Pret 489  Lei
Pret 489  Lei
Pret 489  Lei

Totul pentru placerea ta - noile vibratoare clitoridiene

Stimularea clitorisului printr-un vibrator clitoris este una din cele mai placute senzatii pe care femeile le experimenteaza. Modelele de vibratoare clitoridiene sunt special concepute pentru a te purta pe culmile cele mai înalte ale placerii. Aceste vibratoare sunt create special pentru a avea un orgasm clitoridian intens. Confectionat din materiale placute la atingere, un vibrator clitoris poate fi folosit doar de catre tine, sau il poti folosi impreuna cu partenerul. Apartinand unor branduri de renume precum Lelo, Fun Toys, Jimmyjane, modelele noastre de vibratoare iti vor satisface orice nevoie. Vei experimenta cele mai intense placeri de fiecare data cand le folosesti!