Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 150 Lei
  • 1500 Lei
Brand

Stimulare cu Aer

Cu ajutorul vibratoarelor care realizeaza stimulare cu aer vei ajunge mai repede la un orgams intens si indelungat. Senzatia este unica si tot mai multe persoane care au experimentat vibratoarele si alte jucarii sexuale se indreapta spre aceasta noua tehnica de stimulare. Citeste mai mult

Cu ajutorul vibratoarelor care realizeaza stimulare cu aer vei ajunge mai repede la un orgams intens si indelungat. Senzatia este unica si tot mai multe persoane care au experimentat vibratoarele si alte jucarii sexuale se indreapta spre aceasta noua tehnica de stimulare.

In categoria stimulare cu aer gasesti o gama variata de produse de forme si dimensiuni diferite din care il poti alege pe cel care pare cel mai potrivit pentru tine. Ai posibilitatea de a opta pentru un model dragalas de vibrator pentru stimulare cu aer de culoare roz, sau pentru un model negru, mai dur si mai excitant.

Brandurile de top cum sunt Lelo, Shibari, Satisfyer si Womanizer comericalizeaza cele mai bune vibratoare pentru stimulare cu aer care te vor duce pe culmile placerii rapid si eficient. Acestea pot fi utilizate individual pentru autostimulare sau in cuplu, caz in care amandoi va veti bucura de un produs modern si inovativ.