Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 140 Lei
  • 1500 Lei
Brand

Dildo Clasice

In categoria dildo clasice poti gasi mai multe tipuri de dildo si ai cu siguranta de unde alege unul potrivit pentru tine. Prin termenul de dildo clasic definim toate acele jucarii sexuale care seamana foarte bine cu un falus si functioneaza ca unul, dar care nu sunt actionate electric si nu au motor. Acestea permit doar actionarea manuala. Citeste mai mult

In categoria dildo clasice poti gasi mai multe tipuri de dildo si ai cu siguranta de unde alege unul potrivit pentru tine. Prin termenul de dildo clasic definim toate acele jucarii sexuale care seamana foarte bine cu un falus si functioneaza ca unul, dar care nu sunt actionate electric si nu au motor. Acestea permit doar actionarea manuala.

Chiar daca sunt clasice, aceste dildo-uri iti lasa imaginatia sa lucreze pentru ca ai la dispozitie mai multe tipuri de materiale si mai multe forme. Pentru o senzatie de neegalat iti reocmandam sa incerci macar o data un dildo metalic. Vei descoperi ca momentele tale de relax in singuratate sunt mai intense si mai pline de senzatii interesante.

Un astfel de dildo clasic este ideal si pentru joaca in cuplu si vei observa cu surprindere cum partenerul tau se declara interesat sa foloseasca aceste jucarii sexuale inca din momentul in care le faci cunostinta.