Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 50 Lei
  • 850 Lei
Brand

Mini Vibratoare

Mici si senzuale aceste mini vibratoare sunt o alegere perfecta pentru incepatori dar si pentru persoanele care vor sa se poata juca cu ele oriunde fara sa atraga foarte mult atentia. Citeste mai mult

Pret 849  Lei
(1)
Pret 569  Lei
Pret 549  Lei
Pret 449  Lei
Pret 399  Lei
Pret 389  Lei
Pret 349  Lei
Salvati 17%
Pret 90  Lei
Discount: 19  Lei (17%)
Pret 59  Lei

Mici si senzuale aceste mini vibratoare sunt o alegere perfecta pentru incepatori dar si pentru persoanele care vor sa se poata juca cu ele oriunde fara sa atraga foarte mult atentia. Sunt mici dar au forma perfecta ceea ce le face ideale pentru stimularea eficienta a clitorisului si pentru penetrari scurte.

Atunci cand vrei un vibrator discret pe care sa il poti lua cu tine oricand incearca unul dintre produsele din categoria mini vibratoare. Exista si modele care seamana foarte bine cu alte obiecte si care vor parea altceva decat sunt in realitate.

Brandurile de top cum sunt Nexus, lelo, Perfect Fit sau Fleshlight au produs astfel de vibratoare pentru persoanele care au o imaginatie bogata si care vor mereu sa incerce senzatii noi. Il poti surprinde in lift punandu-i in mana un mini vibrator si cu siguranta ca va fi interesat sa se joace cu tine! Astfel aduci sarea si piperul in relatia voastra.