Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 40 Lei
  • 970 Lei
Brand

Portabil

Un masturbator portabil este o solutie optima pentru toti cei care nu au o problema cu locul in care se masturbeaza. Venim in ajutorul tau cu masturbatoare cu un design cat mai neutru care par orice altceva si nu seamna deloc cu ceea ce sunt de fapt, astfel incat tu sa le poti lua cu tine peste tot fara sa trezesti suspiciuni. Citeste mai mult

Pret 699  Lei
Salvati 14%
Pret 600  Lei
Discount: 99  Lei (14%)
Pret 599  Lei
Pret 489  Lei
Salvati 47%
Pret 400  Lei
Discount: 349  Lei (47%)
Salvati 7%
Pret 250  Lei
Discount: 19  Lei (7%)
Pret 249  Lei
Pret 249  Lei
Pret 249  Lei
Pret 239  Lei
Pret 209  Lei

Un masturbator portabil este o solutie optima pentru toti cei care nu au o problema cu locul in care se masturbeaza. Venim in ajutorul tau cu masturbatoare cu un design cat mai neutru care par orice altceva si nu seamna deloc cu ceea ce sunt de fapt, astfel incat tu sa le poti lua cu tine peste tot fara sa trezesti suspiciuni. Un astfel de masturbator sta foarte bine in geanta de serviciu, si daca vrei sa te amuzi putin il poti pune chiar pe birou spunand ca este odorizant de camera. Vei vedea cum colegii il ridica sa il admire si nu se prind ce este.

Iti oferim masturbatoare portabile de la cele mai cunoscute branduri de pe piata din intreaga lume astfel incat tu sa il poti alege pe cel special pentru tine. Poti opta pentru orice design vrei si pentru un masturbator care sa ti se potriveasca.