Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 10 Lei
  • 180 Lei
Brand

Prezervative

Safe sex cu branduri renumite de prezervative

Prezervativele reprezinta o modalitate sigura si eficienta de a te proteja de o sarcina nedorita, dar si de anumite boli cu transmitere sexuală. Citeste mai mult

Salvati 28%
Pret 100  Lei
Discount: 39  Lei (28%)
(1)
Salvati 28%
Pret 100  Lei
Discount: 39  Lei (28%)
Salvati 9%
Pret 99  Lei
Discount: 10  Lei (9%)
Salvati 17%
Pret 49  Lei
Discount: 10  Lei (17%)

Safe sex cu branduri renumite de prezervative

Prezervativele reprezinta o modalitate sigura si eficienta de a te proteja de o sarcina nedorita, dar si de anumite boli cu transmitere sexuală. Chiar daca folosirea de prezervative reprezinta o modalitate incomoda si o intrerupere a momentului, acestea sunt o alegere corecta si sigura de fiecare data. LoveIsland.ro iti pune la dispozitie branduri de renume de prezervative pe care le poti folosi usor si rapid. Alegânt calitatea unor branduri renumite cum ar fi Lelo, YESforLov sau Wingman, vei sti ca ai optat pentru un partener de incredere. Acestea sunt concepute pentru o protectie optima, iar materialele din care sunt confectionate iti vor oferi o senzatie naturala, astfel incat vei uita ca le porti.