Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 70 Lei
  • 730 Lei
Brand

Catuse

Majoritatea oamenilor sunt timizi si atunci cand vine vorba despre accesoriile pe care le folosesc in pat uneori se dovedesc sceptici si deloc deschisi la variatii. Citeste mai mult

Majoritatea oamenilor sunt timizi si atunci cand vine vorba despre accesoriile pe care le folosesc in pat uneori se dovedesc sceptici si deloc deschisi la variatii. Daca esti pe site-ul nostru cu siguranta nu faci parte din aceasta categorie si ar trebui sa incerci cateva din aceste catuse inspirante care sa iti deschida o noua plaja de posibilitati. S-a dovedit statistic ca produsele din gama catuse sunt in topul preferintelor utilizatorilor si de aceea venim in sprijinul tau cu cele mai bune astfel de produse.

Toate catusele noastre au un design elegante si interesant si sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, care le confera rezistenta si durabilitate. In plus, esti complet safe cand folosesti catusele noastre pentru ca sunt produse special ca sa nu lase urme inestetice pe piele. Cu ajutorul perechii de catuse potrivite ai acum ocazia de a incerca senzatii toi. Domina sau lasa-te dominat!