Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 40 Lei
  • 150 Lei
Brand

Puf Gadilat

Atunci cand iti doresti sa faci primii pasi in domeniul BDSM si sa incerci lucruri noi, ai nevoie de o gama completa de accesorii pe care sa inveti sa le folosesti. Citeste mai mult

Atunci cand iti doresti sa faci primii pasi in domeniul BDSM si sa incerci lucruri noi, ai nevoie de o gama completa de accesorii pe care sa inveti sa le folosesti. Alege unul dintre seturi in functie de preferintele tale si distreaza-te alaturi de partenera sau partener. Cand esti incepator iti va fi mai greu sa iti faci propriul set din mai multe bucati mai ales atunci cand nu stii exact ce iti trebuie. Un set este mai practic atat pentru faptul ca jucariile si accesoriile sunt deja alese dar si pentru ca pretul per total este mult mai avantajos decat cel individual.

Indiferent daca esti sau nu incepator, un astfel de set elimina nevoia de a pierde foarte mult timp pentru a cauta fiecare jucarie sau fiecare accesoriu in parte pentru a le comanda individual. Indiferent ca ai nevoie de palete, obiecte care sa faciliteze suspendarea sau curele si alte jucarii similare, aceste seturi contin exact ceea ce iti trebuie pentru senzatii noi si unice.