Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 80 Lei
  • 560 Lei
Brand

Seturi

Setul de lenerie potrivit te va transforma complet si de aceea iti recomandam sa ai cat mai multe cu care sa jonglezi si pe care sa le porti in ton cu dispozitia pe care o ai. Citeste mai mult

Setul de lenerie potrivit te va transforma complet si de aceea iti recomandam sa ai cat mai multe cu care sa jonglezi si pe care sa le porti in ton cu dispozitia pe care o ai. Nu trebuie neaparat sa le cumperi pentru a impresiona pe cineva. Lenjeria este pentru a te rasfata in primul rand pe tine.

Specialistii spun ca in setul de lenjerie potrivit o femeie poate evolua si se poate autocunoaste si intelege mult mai bine. Vei descoperi cum increderea in tine si in partile tale frumoase creste si cum incepi sa te iubesti mai mult si sa ai incredere in tine. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi setul de lenjerie potrivit si vei vedea cum te trasformi in fiecare zi si devii o persoana puternica si increzatoare. Daca ai si un partener care se declara impresionat de lenjeria ta, cu atat mai bine, mingea este in terenul tau.