Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 90 Lei
  • 250 Lei
Brand

Cleme Sfarcuri

Esti tentat de universul complet diferit pe care ti-l ofera zona BDSM? Ai vrea sa incerci si tu dar nu stii de unde si cum? Unele gesturi si actiuni iti par mult prea extreme in aceasta faza de debut? Citeste mai mult

Esti tentat de universul complet diferit pe care ti-l ofera zona BDSM? Ai vrea sa incerci si tu dar nu stii de unde si cum? Unele gesturi si actiuni iti par mult prea extreme in aceasta faza de debut? Cu siguranta ar trebui sa incepi cu jucarii sexuale inofenzive cum sunt si aceste produse din gama cleme sfarcuri. Nu produc un nivel de durere insuportabila si sunt chiar sexy si excitante si reprezinta una din cele mai soft metode prin care poti debuta in BDSM.

In plus, gama noastra diversificata de produse iti ofera mai multe variante din care sa o alegi pe cea mai buna. Fie ca optezi pentru cleme cu bile, cleme cu curele, cleme clsice sau cleme cu lanturi si greutati, cu siguranta vei gasi un set de cleme pentru sfarcuri care sa te multumeasca pe deplin. Iti oferim cele mai bune branduri producatoare de cleme pentru sfarcuri.