Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 310 Lei
  • 800 Lei
Brand

Oua Vibratoare

Atunci cand te-ai plictisit de toate jucariile sexuale clasice si vrei ceva nou si interesant poti incerca oua vibratoare. Aceste jucarii inserabile au forma de ou si seamana perfect cu jucariile Kegel cu singura diferenta ca vibratiile sunt in interior. Citeste mai mult

Atunci cand te-ai plictisit de toate jucariile sexuale clasice si vrei ceva nou si interesant poti incerca oua vibratoare. Aceste jucarii inserabile au forma de ou si seamana perfect cu jucariile Kegel cu singura diferenta ca vibratiile sunt in interior. Ouale vibratoare sunt special concepute pentru a stimula cu vibratii de diverse tipare zonele erogene.

Pot fi utilizate atat intravaginal cat si pe alte zone erogene si garanteaza pentru o senzatie de excitare intensa. In aceasta categorie gasesit oua vibratoare in diverse dimensiuni si forme si chiar modele noi si conconformiste cu telecomanda. Daca vrei autonomie de miscare completa poti alege un ou vibrator care poate fi controlat de la distanta printr-o aplicatie specifica si astfel te poti juca cu partenerul tau oriunde.

Brandurile renumite precum Lelo, We-Vibe, Adrien lastic si Coco de Mer produc oua vibratoare in diverse culori si texturi si vei gasi cu siguranta produsul perfect pentru tine.