Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 130 Lei
  • 850 Lei
Brand

Bile Vaginale Kegel

Bilele vaginale kegel sunt special create pentru exercitiile Kegel. Exercitiile Kegel sunt potrivite atat pentru persoanele care se recupereaza dupa o nastere naturala cat si pentru a mari capacitatea de a ajunge mai rapid la un orgasm intens si lung. Citeste mai mult

Bilele vaginale kegel sunt special create pentru exercitiile Kegel. Exercitiile Kegel sunt potrivite atat pentru persoanele care se recupereaza dupa o nastere naturala cat si pentru a mari capacitatea de a ajunge mai rapid la un orgasm intens si lung.

Iti oferim o gama vasta de bile vaginale Kegel moderne, din materiale de cea mai buna calitate si in culori si modele diferite astfel incat sa le poti alege pe cele care intrunesc toate criteriile pe care le vizezi. Brandurile precum Lelo, Lovelife, Je Jue, Funt Toys sunt recunoscute la nivel mondial pentru jucariile lor sexuale si produc bile vaginale Kegel de care te vei indragosti atat tu cat si partenerul de joaca.

Pentru nonconformisti avem bile vaginale Kegel in culori intense dar si bile care pot fi controlate de la distanta prin intermediul aplicatiilor mobile. Cu astfel de bile vei bate intotdeauna distanta dintre tine si partenerul tau si va puteti juca oricand, de oriunde!