Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 140 Lei
  • 370 Lei
Brand

Costume

Din cand in cand poti incerca alaturi de partenerul tau role playing-ul si cu ajutorul costumelor noastre poti descoperi ca vei fi exact cine vrei tu pentru o noapte. Citeste mai mult

Din cand in cand poti incerca alaturi de partenerul tau role playing-ul si cu ajutorul costumelor noastre poti descoperi ca vei fi exact cine vrei tu pentru o noapte. Te poti transforma din scolarita in asistena sexy, sau chiar in menajera, iar daca ai curaj poti alege un costum slave, si puteti face scenarii pentru care singura limita este imaginatia voastra.

Gama noastra de costume este perfecta pentru momentul in care vrei sa spargi rutina si sa aduci un element surpriza in dormitor. Din cand in cand puteti incerca si altceva si ideea de a purta un costum care sa va dea posibilitati nelimitate de actiune si abordari diferite si vei descoperi cum viata ta sexuala dar si cea de cuplu capata noi valente. Cu un costum de politista de exemplu, ai numeroase posibilitati si va veti inventa si reinventa ori de cate ori il vei scoate in lumina reflectoarelor. Acest lucru este valabil pentru toate produsele din aceasta categorie.