Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 40 Lei
  • 640 Lei
Brand

Lubrifianti pe baza de Silicon

Lubrifiantii pe baza de silicon se pot folosi pentru o perioada mai lunga de timp pentru ca se evapora greu. Citeste mai mult

Lubrifiantii pe baza de silicon se pot folosi pentru o perioada mai lunga de timp pentru ca se evapora greu. Daca ai probleme cronice in ceea ce priveste lubrifierea naturala atunci poti alege cu incredere unul dintre acesti lubrifianti pe baza de silicon.

Lubrifiantii pe baza de silicon sunt hipoalergenici si siliconul utilizat in compozitia lor nu penetreaza porii si nu ii acopera. Cu ajutorul lubrifiantilor cu silicon vei abea o senzatie placuta si matasoasa in timpul actului sexual. In plus, ofera avantajul de a putea fi folositi inclusiv sub dus si la piscina sau in orice alta situatie in care contactul cu apa ar indeparta cu usurinta alt tip de lubrifianti.

Cu ajutorul lubrifiantilor pe baza de silicon poti incerca orice senzatie noua, in apa sau pe uscat pentru ca vor ramane alaturi de voi pana la sfarsit. Sunt usor de indepartat prin metode clasice si sunt ideali pentru doritorii de senzatii tari.