Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 80 Lei
  • 170 Lei
Brand

Vagin Stramt

Uneori, in urma unei nasteri sau in urma operatiilor muschii pelvieni se pot relaxa mai mult decat ti-ai dori, caz in care nu vor mai avea acea strangere ferma in timpul unui orgasm si nici nu vor mai facilita un orgasm de calitate. Citeste mai mult

Uneori, in urma unei nasteri sau in urma operatiilor muschii pelvieni se pot relaxa mai mult decat ti-ai dori, caz in care nu vor mai avea acea strangere ferma in timpul unui orgasm si nici nu vor mai facilita un orgasm de calitate. Aceste modificari iti pot afecta viata de cuplu si noi venim in ajutorul tau cu categoria de produse numita vagin stramt. Trecand peste toate ideile preconcepute care planeaza in jurul acestui subiect, te asiguram ca ceea ce ti se intampla este perfect normal dar nu iremediabil.

Cu siguranta ai gasit deja jucaria sexuala care sa te ajute sa faci exercitii Kegel pentru intarirea musculaturii pelviene si tot ce mai ai nevoie este un gel special cu efect astringent, sau un spray care sa te ajute sa remediezi si mai rapid aceasta situatie. Aceste geluri si solutii ajuta la contractarea mai ferma a vaginului si ofera si alte beneficii suplimentare.