Sex Shop Online Bucuresti: Love Island - Tel: 0752 270 222 (Luni - Vineri, 9:00-19:00)

Top menu

Bondage Sex

Don't you love Bondage Sex?

Bondage Sex este o experienta inedita pentru o persoana singura sau pentru cupluri care vor sa incerce ceva nou. Bondajul implica folosirea de obiecte care sa limiteze miscarea in timpul activitatii sexuale, pentru sporirea placerii. Se folosesc diverse obiecte, cum ar fi sfori sau catuse, un cearsaf cu curele si mansete, panglici pentru tachinare sau collar chain. Daca modul tau preferat de a face sex este bondage, esti exact unde trebuie. Iar daca iti doresti ceva nou in dormitor aici este solutia. Accesoriile bondage va vor trezi pasiuni intense si unice! În plus, Fifty Days of Play e modalitatea perfecta prin de a cunoaște cele cincizeci de umbre ale sexului sălbatic. Testeaza-ti limitele incercand cele mai intense senzatii.

Catuse si hamuri, crevase si biciuri, totul este aici. Aventura poate incepe chiar acum. Fanteziile tale preferate devin realitate cu produsele LoveIsland.ro. Încearcă, o să-ți placă!

Aici poți găsi obiecte de la marci de renume ca Bijoux Indiscrets, Crave, Lelo, Bettie Page si altele. Daca nu ai incercat bondajul pana acum, trebuie să ai jucariile facute special pentru asta de la LoveIsland.ro. O să devină favoritele tale. Experimentează mai mult!

  969  Lei

  579  Lei

  319  Lei

  319  Lei

  299  Lei

SALE
- 23%

389  Lei   299  Lei

  269  Lei

  249  Lei

  239  Lei

  209  Lei

  199  Lei

  189  Lei