Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 110 Lei
  • 4000 Lei
Brand

Mobilier Sex

Atunci cand vrei sa obtii pozitiile pe care le vezi la vedetele din filmele preferate poti opta pentru mobilier pentru sex si vei descoperi cat de usor este sa schimbi pozitiile si sa iti imiti actorii preferati. Citeste mai mult

Atunci cand vrei sa obtii pozitiile pe care le vezi la vedetele din filmele preferate poti opta pentru mobilier pentru sex si vei descoperi cat de usor este sa schimbi pozitiile si sa iti imiti actorii preferati. Multe dintre pisele de mobilier pentru sex sunt perfecte pentru a monta pe ele diverse jucarii sexuale cum sunt si dispozitivele Fleshlight de exemplu.

De asemenea in aceasta categorie gasesti si obiecte de mobilier pentru sex care iti permit suspendarea partenerului sau partenerei si mentinerea sa intr-o anumita pozitie. Cu ajutorul mobilierului pentru sex vei da o noua forma vietii tale sexuale pentru ca ceea ce parea posibil doar in filmele porno se va transforma in realitatea ta.

Toate piesele de mobilier pe care ti le oferim sunt produse din materiale de cea mai buna calitate si iti vor ramane alaturi foarte mult timp asigurandu-ti partide indelungate de sex magic si unic pe care nu le vei uita prea curand.