Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 80 Lei
  • 360 Lei
Brand

Bici

Biciul este un accesoriu tot mai popular in lumea bondage si nu numai iar de la 50 Shades of Grey acesta are si mai multa popularitate. Citeste mai mult

Biciul este un accesoriu tot mai popular in lumea bondage si nu numai iar de la 50 Shades of Grey acesta are si mai multa popularitate. Iti oferim o gama variata de bice si palete din care tu sa poti alege un bici cu care amandoi sunteti de acord. Pentru incepatori recomandam prudenta in utilizarea acestor jucarii sexuale deoarece pot provoca durere, dar cu putina grija iti poti imita vedetele din filemele pentru adulti preferate si chiar poti copa scenarii de acolo si vei vedea cum viata ta sexuala se transforma.

Nu este neaparat sa alegi un bici negru si intimidant. Poti opta pentru culori ceva mai vesele sau chiar pentru palete cu imprimeuri speciale si interesante. Tot pentru incepatori, o paleta este mult mai inofensiva decat un bici, si puteti incepe cu o astfel de paleta simpatica cu imprimeuri care sa indulceasca putin situatia. Ai o gama atat de vasta din care sa alegi incat e imposibil sa nu gasesti ceva.