Cum comand?

Pentru a comanda de pe site-ul nostru LOVE ISLAND trebuie sa aveti varsta minima de 18 ani. Produsele pe care doriti sa le comadati trebuie adaugate in cosul dumneavostra de cumparaturi. Din fereastra cu lista tuturor produselor comandate se poate finaliza comanda.

In pagina “Cosul Meu” veti gasi informatii despre stadiul cumparaturilor dumneavoastra, numar de articole selectate si cantitatea, pretul fiecaruia precum si pretul total. Aici puteti modifica numarul de produse dorite sau chiar sterge unul sau mai multe produse. Toate aceste modificari, pentru a fi inregistrate, trebuie confirmate prin apasarea butonului “Actualizare”. Tot in aceasta pagina, puteti alege modalitatea de transport cu plata ramburs (posta sau curier). Se pot contiunua cumparaturile prin apasarea butonului “Continua cumparaturile” sau se poate finaliza comanda.

Daca ati mai cumparat de la noi si aveti deja un cont, veti introduce doar numele de utilizatori si parola. Aici puteti selecta o adresa de livrare deja introdusa sau completarea uneia noi. Daca sunteti un client nou, va puteti crea un cont prin completarea datelor dumneavoastra. De asemenea, este necesar si un numar de telefon unde va putem contacta pentru confirmarea comenzii si pentru stabilirea unor eventuale conditii suplimentare (ora de livrare, ambalare, baterii, etc.)

Acum veti avea un centralizator cu toate articolele comandate, cantitati, cost transport si bineinteles, pretul total. Daca totul este conform asteptarilor dumneavoastra, trebuie confirmata comanda si finalizarea ei.

Magazin online Love Island - tel: 0752.270.222.

Crearea unui cont la noi va ajuta sa realizati comenzile mult mai usor, datele dumneavostra completandu-se automat. Toti clientii inregistrati vor fi tinuti la curent cu noutatile si vor beneficia de oferte speciale suplimentare. Pentru a crea un cont, trebuie sa apasati butonul “Contul meu” si sa va inregistrati completand campurile solicitate (nume, prenume, sex, data nasterii, adresa si e-mail). Adresa de e-mail introdusa va fi folosita atat pentru creerea contului (un cont valid nu poate fi creeat decat de la o singura adresa de e-mail) cat si pentru corespondenta cu dumeavoastra daca va hotarati sa va abonati la serviciul Newsletter. Tot adresa de e-mail va fi folosita si pentru autentificare. Toate aceste informatii pot fi modificate ulterior. Tot din aceasta pagina va puteti abona sau puteti renunta la newsletter.