Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 50 Lei
  • 780 Lei
Brand

Electro Sex

Electro Sex - pentru un cuplu Exploziv

Pentru unii oameni a combina in vreun fel electricitatea cu partile intime ale corpului inseamna ceva periculos. Citeste mai mult

Pret 689  Lei
Pret 489  Lei
Pret 469  Lei

Electro Sex - pentru un cuplu Exploziv

Pentru unii oameni a combina in vreun fel electricitatea cu partile intime ale corpului inseamna ceva periculos. Insa adevarul este ca exista modalitati complet sigure de a stimula partile intime si de a genera placere cu ajutorul electricitatii.

Cel mai bun exemplu il constituie produsele din gama Electro Sex din magazinul erotic Love Island. Aici vei gasi stimulatoare anale, vibratoare si dildo-uri, cusca pentru penis si diverse jucarii sexuale care pot genera diverse tipuri de impulsuri electrice si diferite programe pentru a-ti asigura intensitati diferite de placere. Totul depinde de preferintele si de fanteziile tale. Incearca si tu!