Pubic Enemy No 2 Cock Cage

Produs Original info
1406
689  Lei
+

Descriere

Produsul nostru Pubic Enemy No 2 este cea mai interesanta si exclusivista inventie facuta de Mystim. Numit „Cock Cage", un fel de cusca pentru penis, este unul dintre cele mai utilizate dispozitive de stimulare electrica pentru domni.

Ce face acesta? Va permite sa va stapaniti pretiosul si nestapanitul penis, tinandu-l sub un lacat, astfel ca el sa nu poata sa isi schimbe forma, devenind mai moale, asta pana cand stapana sa vine cu cheia si il elibereaza. Cu sunetul uretral si cele 3 suprafete conductoare ale sale, o bara pe dreapta, una pe stanga si una sub penis, prizonierul neastamparat va putea fi tratat dupa bunul tau plac cu senzatii de furnicaturi, spasme sau pulsatii cu intensitatea si precizia pe care o doriti. Pentru a-l face potrivit pentru penisul fiecarui domn, lungimea dispozitivului de stimulare poate fi ajustata in mod individual, avand posibilitatea de a alege una dintre cele 4 lungimi disponibile si un diametru potrivit. Deoarece sunetul uretral si suprafetele conductoare pot fi indepartate intr-un timp foarte scurt, centura noastra de castitate creata special pentru domnii nerabdatori este perfecta chiar si pentru aceia care nu au avut pana cum un contact direct cu stimulatorul nostru electric. Daca prizonierul devine mult prea obraznic mai tarziu, stimularea electrica poate fi repusa in functiune. Mai mult, Public Enemy No 2 vine intr-o cutie de depozitare eleganta care va ofera suficient spatiu pentru o gama larga de accesorii. Daca achizitionati dispozitivul, veti primi, pe langa cusca propriu-zisa, sunetul uretral si placutele conductoare si un fir de plumb de 2 mm, compatibil cu produsul, pentru a conecta cusca la una dintre sursele noastre de putere. In plus, primiti si un manual cu instructiuni detaliate, tradus in 6 limbi, un lacat metalic pe care este gravat scutul Mystim si un set de 5 sigilii de plastic care se asigura ca nu exista scapare din fata Inamicului Public.

Pentru cei mai nazdravani, exista suficiente ecusoane cu inscriptia „NU atingeti, acest prizonier este proprietatea...", care se potrivesc perfect in cusca respectivului. Asta doar ca o mica reamintire ca dumneavoastra sunteti stapanul obiectului din cusca. Produsul necesita si o unitate de control: Tension Lover E-Stim Tens Unit sau Pure Vibes E-Stim Tens Unit. De asemenea, recomandam si gelul conductor Electrode Gel for Tens Units.

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10