Despre noi

LoveIsland.ro este un magazin online care furnizeaza pe piata din Romania cele mai renumite branduri si cele mai noi marci de jucarii erotice din intreaga lume care sunt utilizare de numeroase VIP-uri recunoscute la nivel international. Acest sex shop online este adresat unui public exclusivit si select care isi doreste sa aiba o viata sexuala condimentata.

Toti clientii nostri apreciaza jucariile erotice caracterizate de un desing practic dar si de materiale de cea mai buna calitate. Foarte multe produse din magazinul nostru ies din tipare si se regasesc in topul celor mai bune astfel de produse apreciate de utilizatori si de specialisti. Iti oferim o gama vasta de jucarii erotice cu adevarat inteligente care pot fin controlate in diverse moduri de la distanta prin intermediul aplicatiilor specifice.

LoveIsland se straduieste sa aduca in lumina o gama cat mai vasta de produse din domeniul erotic, de la vibratoare si alte jucarii similare si pana la produse de ingrijire intima, rezerve pentru jucarii, geluri, lubrifianti si afrodisiace, mai multe tipuri de lenjerie si chiar mobilier sexual si feromoni.

Toate produsele pe care le poti gasi in categoriile din magazinul nostru online sunt caracterizate prin cea mai buna calitate posibila. Materialele sunt usor de curatat si intretinut si favorizeaza o viata sanatoasa, produsele sunt robuste si rezistente si sunt atent selectionate astfel incat sa avem o oferta care sa aiba potentialul de a statisface chiar si cele mai exigente preferinte. Atunci cand cauti un anumit produs pe site-ul nostru si acesta nu exista te rugam sa ne contactezi si unul dintre specialistii nostri va fi la dispozitia ta pentru a te ajuta fie sa alegi un produs similar cu cel vizat de tine, fie sa intrii in posesia celui dorit.

Pentru a veni in sprijinul tuturor clientilor, magazinul online LoveIsland vine cu promisiunea celui mai bun pret. Daca ai vazut undeva in alta parte un produs pe care il regasesti si pe site-ul nostru dar care sa aiba un pret mai mic, cu ajutorul acestei dovezi vom onora comanda la pretul respectiv si iti oferim un cadou de maxim 25% din valoarea produsului respectiv.