Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 100 Lei
  • 1000 Lei
Brand

Vibratoare Wand

Crezi sau nu aceste vibratoare Wand au fost comercializate initial cu scopul de a alina crampele musculare si durerile de pe spate si gat, insa s-a descoperit ca vibratoarele Wand ofera un orgasm clitoridian absolut fabulos ceea ce a facut ca popularitatea acestor vibratoare sa creasca. Citeste mai mult

Pret 899  Lei
(2)
Pret 829  Lei
(2)
Pret 699  Lei
Salvati 1%
Pret 669  Lei
Discount: 10  Lei (1%)
(1)
Pret 539  Lei
Pret 539  Lei
Pret 499  Lei
Pret 399  Lei
Pret 249  Lei
Pret 109  Lei

Crezi sau nu aceste vibratoare Wand au fost comercializate initial cu scopul de a alina crampele musculare si durerile de pe spate si gat, insa s-a descoperit ca vibratoarele Wand ofera un orgasm clitoridian absolut fabulos ceea ce a facut ca popularitatea acestor vibratoare sa creasca.

Vibratoarele wand sunt considerate unele dintre cele mai puternice jucarii sexuale utilizate pentru stimularea clitorisului. Vibratoarele wand ofera control deplin si un motor vibrator de putere mare. Sunt disponibile cu acumulatori dar si cu baterii de tip C si modelele foarte avansate permit controlul la distanta cu ajutorul unei telecomenzi.

Aici poti gasi branduri precum Le Wand, Fifty Shades of Grey, Coco de Mer si altele la fel de mari care sunt recunoscute pentru calitatea produselor in toata lumea. Daca vrei sa iti condimentezi viata sexuala si sa gasesti noi metode de a te distra alaturi de partenerul tau aceste vibratoare Wand sunt cea mai buna solutie.