Wand Massager

Produs Original info
2317
539  Lei
+

Descriere

Cel mai puternic stimulator din lume. Disponibil in patru variante de culoare.

Doxy este cel mai puternic stimulator manual din lume. Inca de la lansarea sa in 2013, a atras un numar mare de entuziasti dornici sa experimenteze cu acest stimulator robust, dar usor de manevrat.

Proiectat, conceput si fabricat in fabrica noastra din Cornwall, Doxy este raspunsul pe care Marea Britanie l-a asteptat dupa intreruperea productiei stimulatorului Hitachi Magic Wand. Intr-o piata aglomerata de imitatii ieftine si deseori periculoase, ne-am propus sa restabilim reputatia acestui stimulator manual.

Care este secretul succesului sau? Totul se reduce la capatul sau.

Realizat din aluminiu si gips, greutatea si macanismul din interiorului capatului lui Doxy ii permite sa se invarta si sa bubuie, nu sa bazaie. Oferind vibratii puternice care penetreaza adanc in piele, este extrem de eficient atunci cand este folosit ca un stimulator general pentru corp, sau pentru locuri intime. Desi majoritatea se simt satisfacuti folosind setarile mai joase, Doxy poate atinge pana la 9.000 RPM (rotatii pe minute) fiind instrumentul perfect pentru aceia care isi doresc posibilitatea de a se juca dur si repede.

Deoarece ne-am dorit sa oferim mai mult clientilor nostri, Doxy este singurul stimulator care are o setare de control al pulsatiilor. Ducand vibratiile zgomotoase de la un nivel jos la unul ridicat si inapoi si la o setare de viteza variabila, aceasta adauga o noua dimensiune experientei tale.

Gasirea vibratiilor care functioneaza pentru tine face parte din distractie, de aceea Doxy este ideal pentru femei sau cupluri care sunt pregatite si dornice sa exploreze niveluri noi de excitatie.

Au fost folosite doar materiale de inalta calitate in fabricarea stimulatorului nostru, iar siguranta a stat la capataiul proiectarii sale. Invelisul moale al capului este realizat din material medical hipoalergenic care nu contine latex sau nedoritii ftalati. Mai mult, Doxy este printre putinele stimulatoare manuale pentru adulti care dispune de o sursa de alimentare electrica (PSU) in varf, ceea ce inseamna ca prin stimulator trece un curent continuu scazut. Nu numai ca acest lucru il face complet sigur, dar mai inseamna si ca il poti folosi pe Doxy oriunde in lume.

Doxy ofera femeilor si cuplurilor un nivel de calitate si senzatii de neegalat de catre niciun alt stimulator de pe piata.

Adaptor priza UE.

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10