Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Kama Sutra

Kama Sutra

Kama Sutra si-a luat denumirea din textul indian din secolul 4 care a fost si inca este foart epopular. Inspiratia companiei Kama Sutra este antica insa intentia din spatele produselor oferite este foarte moderna. Primul produs al brandului Kama Sutra, Oil of Love a fost o mica sticla de ulei cu un efect absolut superb. In prezent acest Oil of Love este inca folosit chiar daca si-a imbunatatit considerabil calitatile.

Kama Sutra ofera creme pentru mesaj, lubirifianti cu arome sau fara, lumanari de masaj, balsamuri pentru placere, pudre de corp cu arome afrodisiace si geluri de baie din categoria de lux, astfel incat tu sa te poti rasfata si sa aduci culoare si aroma unei seri romantice. Kama Sutra este un brand cunoscut si folosit la nivel mondial si toti utilizatorii se declara incantati si multumiti de aceste produse senzuale si delicate. Incearca o pudra aromata si vei descoperi ca nu mai vrei altceva.