Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 90 Lei
  • 780 Lei
Brand

Bile Anale

Bilele anale sunt jucarii sexuale reprezentate de mai multe sfere unite intre ele si confectionate din diverse materiale. Citeste mai mult

Bilele anale sunt jucarii sexuale reprezentate de mai multe sfere unite intre ele si confectionate din diverse materiale. Pot fi gasite si in magazinul nostru in mai multe forme si dimensiuni, pot fi metalice, din silicon dur sau din silicon moale si de fiecare data au acelasi scop, acela de a genera placere absoluta.

Poti incerca sa folosesti bile anale si atunci cand vrei sa incerci pentru prima data sexul anal. Vei descoperi o senzatie unica si in final vei obtine un orgasm intens si indelungat. Bilele anale nu ar trebui sa lipseasca din colectiile de jucarii sexuale care sparg monotonia si aduc elementul surpriza in cuplu. In plus, ai atatea optiuni in care poti gasi bilele anale incat este practic imposibil sa nu gasesti bilele perfecte pentru tine.

Doar arata-i partenerului bilele anale si vei descoperi cum interesul sau creste substantia. Bilele anale sunt jucarii interesante pentru toate persoanele, chiar si pentru cei care nu recunosc asta!