Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

B-Vibe

B-Vibe

Atunci cand iti doresti un vibrator care sa fie atat interesant cat si eficient si vrei orgasme puternice si intense, dispozitivele B-vibes sunt perfecte. B-Vibe se distinge pe piata de jucarii sexuale in special cu jucarii anale cum sunt bilele anale clasice sau cele cu vibratii. Fie ca vrei sa cumperi un dop anal sau doar niste bile clasice roz, in aceasta gama de produse le vei gasi cu siguranta pe toate.

Aceste dispozitive iti pot fi foarte folositoare si in momentul in care vrei sa relatia ta sa ajunga la next level si sa incerci sexul anal. Pentru a iti da seama daca chiar asa vrei sa faci poti incerca mai intai niste bile anale B-Vibes si vei intelege exact care urmeaza sa fie senzatiile. Poti opta chiar pentru unele cu vibratii care sa te trimita rapid pe culmile placerii. Ai o gama vasta de culori din care poti alege.