Aplica filtre:

Pret

Lei  –  Lei

  • 90 Lei
  • 320 Lei
Brand

Lesa

Din cand in cand, atunci cand imaginatia ta lucreaza febril, si iti faci tot felul de scenarii, unul dintre acestea este sa iti plimbi partenerul sau partenera in lesa? Citeste mai mult

Din cand in cand, atunci cand imaginatia ta lucreaza febril, si iti faci tot felul de scenarii, unul dintre acestea este sa iti plimbi partenerul sau partenera in lesa? Te excita ideea de a detine control absolut? Atunci ai ajuns exact unde trebuie. Cumpara o lesa din magazinul nostru si foloseste-o. Iti prezentam o gama suficient de vasta de lese din care sa o alegi pe cea care te caracterizeaza cel mai bine. Garantam pentru fiecare produs ca este complet inofensiv si nu lasa urme inestetice atunci cand este folosit corect. Lasa suficient spatiu intre lesa si pielea partenerului sau parteneri si vei vedea ca la final pielea ramane intacta.

Pentru practicantii de BDSM, chiar si pentru cei debutanti, si pentru toti pasionatii de bondage, lesele sunt un must have in fiecare moment. Sunt si pasionati de bondage care spun ca fara o lesa buna de fapt nu exista BDSM.