Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Sportsheets

Sportsheets

Sport Sheets este un brand activ la nivel mondial care s-a detasat de concurenta prin calitatea produselor si prin atentia deosebita acordata detaliilor. Pentru incepatorii in domeniul BDSM si pentru cei care vor sa treaca la un nou nivel ceva mai dur, aceste accesorii speciale produse de Sport Sheets reprezinta o alegere de top in materie de jucarii sexuale si recuzita.

Fie ca ai nevoie de catuse sau de seturi intregi, palete, obiecte care sa iti permita suspendarea partenerului, curele si alte obiecte similare acum ai ocazia sa gasesti toate aceste produse realizate din materiale de ultima generatie la Sport Sheets. Surprinde-ti partenerul cu un set de catuse rezistente si cu un aspect foarte profesional si vei descoperi cum interesul sau pentru o seara de neuitat creste proportional cu dorinta ta de a sparge rutina. La Sport Sheets doar imaginatia ta este limita pentru partide de sex uimitoare pe care sa iti doresti sa le repeti cat mai des.

Pret 319  Lei
Salvati 33%
Pret 300  Lei
Discount: 149  Lei (33%)
Pret 269  Lei
Pret 209  Lei
Pret 169  Lei
Pret 169  Lei