Pelvix Pelvic Floor Rehabilitation

Produs Original info
1527
229  Lei
+

Descriere

Pelvix Concept va imbunatateste viata sexuala si va ofera mai multa placere. Pelvix Concept este conceput pentru a va reantrena si stimula muschii pelvieni. Reprezinta simbioza perfecta intre bilele chinezesti si conurile vaginale. Istoria bilelor chinezesti, cunoscute ca „Ben Wa", care se traduce prin „fericire” merge inapoi pana in Japonia feudala. Ele au fost create pentru concubinele imparatului, astfel ca ele sa fie mereu pregatite pentru el, cu o musculatura a pelvisului antrenata corect si o presiune vaginala ideala. Acest lucru insemna relatii sexuale mai intense, oferind o multime de placeri. Pelvix Concept va ofera un tonus muscular perfect, fundamental pentru a va bucura de o viata sexuala sanatoasa si satisfacatoare. Pelvix Concept este rezultatul unei colaborari stranse intre ginecologi si urologi din toata lumea. Ei au condus o analiza cat mai concreta a punctelor pozitive si negative a diferitelor metode naturale aflate pe piata pentru a intari si a antrena „podeaua" pelviana, cum ar fi conurile vaginale sau bilele geisha. Aceasta este o metoda alternativa noua care intruneste nevoile terapeutice ale antrenamentului muschilor pelvieni.

Cum folosesc Pelvix Concept?

Tratamentul cu Pelvix Concept implica exercitii care se concentreaza pe imbunatatirea fortei si elasticitatii musculare, cresterea inchiderii uretrale si prevenirea pierderii de urina. Prin utilizarea sa pentru doar 15-20 minute pe zi, pentru o perioada de 1-4 luni, cu conditia ca rutina sa fie pastrata in mod strict, veti putea realiza imbunatatiri notabile.

(Procedura) tratament:

- Incepeti tratamentul prin inserarea aparatului Pelvix Concept, fara nici un fel de greutate in interiorul sau, in vagin ca si cum ar fi un tampon. Incercati sa il tineti acolo pentru o perioada de 15 minute. Trebuie sa stati in picioare pe toata perioada exercitiului, sau sa va plimbati; sa nu stati jos si nici intinsa. Pelvix va incerca sa coboare si sa cada datorita greutatii sale. Acest lucru va rezulta un reflex spontan care contracta musculatura pelvisului. Actiunea ofera o fizioterapie eficienta si specifica.

- Incercati sa pastrati aceasta rutina pentru cat mai multe zile pana in momentul in care veti fi capabila sa sustineti in mod confortabil greutatea aparatului.

- Inserati bila cea mai usoara in interiorul aparatului Pelvix Concept prin desurubarea capacului.

- Repetati rutina, mariti greutatea in mod progresiv, pana cand veti fi capabila sa sustineti cat mai confortabil ultima bila, cea cu greutatea cea mai mare.

- Cat de mult veti fi nevoite sa le purtati depinde de la caz la caz. Vizitati ginecologul pentru o investigatie mai amanuntita.

- Durata aproximativa a tratamentului este de 1-4 luni.

- Nu incercati sa mariti timpul zilnic de antrenament deoarece ar putea cauza o oboseala a muschiului.

Lungime: 6,3 cm

Greutatea bilelor: 9, 17, 34 de grame

Fabricate din silicon de calitate superioara.

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si: