Condom Basic Skin 100 pcs

Produs Original info
2744
89  Lei
+

Descriere

Un prezervativ excelent la un pret avantajos.

Prezervativele Basic Skin sunt ambalate intr-o folie alungita. Acest lucru inseamna ca este nevoie de mai putin material pentru ambalaj, costurile de transport sunt mai mici, iar acest lucru inseamna ca aceste prezervative sunt mai putin daunatoare mediului. Dar nu este doar asta, un ambalaj mai mic este si mai convenabil. Bineinteles, acest lucru nu are niciun efect asupra sigurante. Aceste prezervative au fost testate de trei ori si sunt de calitate premium.

Mai mult lubrifiant

Prezervativele MoreAmore Basic Skin au mai mult lubrifiant. Gelul suplimentar ofera mai mult confort si ajuta la evitarea deteriorarii prezervativului atunci cand este utilizat. Mai multa lubrifiere inseamna mai multa distractie. Atunci cand intentionezi sa folosesti mai mult lubrifiant, asigura-te ca cel pe care il folosesti este sigur pentru prezervativele din latex.

Latex

Prezervativele Basic Skin sunt fabricate din latex moale de inalta calitate. Acestea au o aroma foarte incitanta. Unele persoane pot fi alergice la latex, iar in cazuri exceptionale acest lucru poate duce la soc anafilactic.

Specificatii

Material: latex natural

Lubrifiant: ulei siliconic

Forma: prezervativ drept cu rezervor

Latime nominala: 53mm

Lungime: 185mm

Culoare: transparent

Textura: neted

Grosime: 70 microni

Ambalaj prezervativ: alungit

Calitatea

Calitatea este cel mai important aspect al prezervativelor, deoarece oricat de frumoase, amuzante, satisfacatoare sau speciale ar fi, cel mai important lucru este ca ele sa nu se deterioreze atunci cand sunt folosite. Fiecare prezervativ MoreAmore este verificat electronic inainte de ambalare. In timpul procesului de productie, prezervativele MoreAmore sunt testate de trei ori inainte de a pleca din fabrica. Acest lucru asigura calitatea. Vrei sa afli mai multe despre diferitele tipuri de prezervative? Urmareste acest videoclip aici.

Sustenabilitate

MoreAmore depune eforturi constante pentru a produce produse in mod ecologic, facem acest lucru pentru a minimiza efectele asupra mediului. Toate cutiile si brosurile sunt printate pe hartie FSC sau hartie reciclabila. Prezervativele sunt fabricate din cauciuc latex natural. Prezervativele din latex nu mai sunt tinute intr-o cutie pana cand se deterioreaza. Prezervativele sunt ambalate in folie de aluminiu. Aluminiul nu este reciclabil, dar ofera cea mai buna protectie prezervativelor.

Fabricile noastre sunt certificate BSCI. Acest lucru inseamna ca depunem eforturi pentru o siguranta optima, protectie si o remuneratie corecta a angajatilor si o productie sustenabila.

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10