Natural Latex 47 Width x36

Produs Original info
2766
100  Lei
Reducere 28% Pret vechi: 139  Lei
+

Descriere

MY.SIZE este marca de prezervative care ofera sapte dimensiuni diferite pentru produsele sale, de la o latime de 47 mm la 69 mm. Cu MY.SIZE vei putea gasi marimea perfecta pentru prezervativ pentru o senzatie mai confortabila si sigura. Prezervativele MY.SIZE ofera o rulare usoara si o potrivire perfecta. Incearca banda noastra de masurare a penisului, pentru a gasi masura care ti se potriveste cel mai bine.

Prezervativele MY.SIZE sunt disponibile in sapte marimi diferite, astfel ca se vor potrivi cu aproape orice marime a penisului.

Mai multe senzatii: Latimea prezervativului este esentiala pentru a experimenta senzatii puternice. Folosind prezervativul MY.SIZE potrivit tie vei avea parte de senzatii uimitoare.

O rulare usoara: Rularea unui prezervativ MY.SIZE, in comparatie cu multe alte marci de prezervative, este mai usoara, deoarece nu trebuie depusa foarte multa forta.

Mai multa siguranta: Folosind marimea perfecta cu prezervativul MY.SIZE, te vei simti mai in siguranta, deoarece prezervativul se va potrivi perfect. Prezervativul nu va mai putea sa alunece si nici sa-si piarda forma.

Calitate premium: Toate prezervativele MY.SIZE sunt fabricate de R&S produse de consum GmbH, Munchen, Germania conform standardului de calitate EN ISO 4074:2002. R&S are un sistem de control al calitatii certificat conform ISO 9001 si ISO 13485 pentru design, productia si distributia prezervativelor.

Care este marimea perfecta pentru prezervativ?

Marimea perfecta este aceea care te face sa te simti cel mai bine. Un prezervativ cu o marime mai mare ofera mai mult confort. Dar un prezervativ mai mic iti poate intensifica senzatiile sexuale. Important este ca tu sa te simti confortabil cu prezervativul, iar acesta sa nu alunece.

Mai multe studii au demonstrat faptul ca prezervativele standard sunt fie prea stramte, fie prea largi. Acest lucru produce mai putina siguranta si mai putin confort. Pentru a afla care este masura ta potrivita la prezervativele MY.SIZE, poti utiliza banda noastra de masurare pentru a afla circumferinta penisului tau.

- MY.SIZE 47 este recomandat pentru un penis cu circumferinta intre 9,5 si 10 cm

- MY.SIZE 49 este recomandat pentru un penis cu circumferinta intre 10 si 11 cm

- MY.SIZE 53 este recomandat pentru un penis cu circumferinta intre 11 si 11,5 cm

- MY.SIZE 57 este recomandat pentru un penis cu circumferinta intre 11,5 si 12 cm

- MY.SIZE 60 este recomandat pentru un penis cu circumferinta intre 12 si 13 cm

- MY.SIZE 64 este recomandat pentru un penis cu circumferinta intre 13 si 14 cm

- MY.SIZE 69 este recomandat pentru un penis cu circumferinta intre 14 si 15 cm

Opinii

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si: