Womanizer Premium 2

Produs Original info
3584
949  Lei
+

Descriere

Stimulator de unde de presiune cu 14 intensități
Silențios ca o șoaptă - funcție Smart Silence
Funcție de pilot automat îmbunătățită
Se oprește automat
Rezistent la apă
Suprafață complet moale la atingere
Include o pungă de depozitare și un cap de înlocuire
Include un încărcător magnetic

Noul Premium într-o culoare la modă!

Womanizer Premium 2 este un stimulator cu unde de presiune puternic, dar foarte silențios, care oferă plăcere unei persoane cu 14 (în loc de 12) intensități diferite. Intensitățile pot fi ajustate cu ușurință cu ajutorul butonului (+/-). Tehnologia patentată Pleasure Air oferă o stimulare precisă a clitorisului fără a intra în contact cu acesta. Poate fi folosit și în baie sau la duș, deoarece este rezistent la apă. Funcția nouă și îmbunătățită de pilot automat schimbă automat intensitățile, ceea ce va face ca plăcerea să fie și mai surprinzătoare. Womanizer Premium 2 pornește doar atunci când intră în contact cu pielea datorită funcției Smart Silence. Până atunci, Premium 2 se află într-un mod de așteptare aproape silențios. Womanizer Premium 2 se oprește automat atunci când nu a fost folosit timp de 10 minute.

Aparatul de plăcere îngust și ușor de ținut în mână este acoperit cu o suprafață integrală soft touch, care se simte catifelată pe piele în timpul plăcerii. Capul stimulator și capul de înlocuire sunt realizate din silicon prietenos cu pielea, pentru plăcere pură.

Include un încărcător magnetic, o pungă de depozitare (100% bumbac) și un cap de înlocuire.

Ambalajul a fost produs cu 41% mai puțin plastic.

155 x 50 x 35 mm.
Capete: 14 mm și 10 mm.
Greutate 135 g.
ABS, PU, silicon.


Stimulatorul Womanizer Premium cu tehnologia patentata Pleasure Air, un nou pilot automat si Smart Silence (sunet redus inteligent)!

Atat tehnologia, cat si designul au fost optimizate. Capatul stimulator este mai plat, iar dispozitivul este mult mai usor de tinut/ manevrat. Cele 12 niveluri de intensitate sunt cu mult diferite de cele din trecut. Primul nivel este mai delicat in comparatie cu W500, iar cel mai inalt nivel este mult mai intens decat cel al lui W500.

Autopilot (pilot automat): In modul autopilot, utilizatorul poate pur si simplu sa stea pe spate si sa se bucure de senzatiile oferite de Womanizer. Intensitatea variaza in mod aleatoriu printre modurile aparatului. Orgasmul poate fi amanat, gratie modului de reglare, iar multe femei pot experimenta un orgasm mult mai intens prin aceasta metoda. Modul autopilot are trei niveluri diferite.

Smart Silence (sunet redus inteligent): Aceasta functie inseamna ca Womanizer porneste singur atunci cand se apropie/ este deja in contact cu pielea. Daca utilizatorul il indeparteaza de piele, atunci se inchide singur imediat si va porni din nou doar atunci cand va fi aproape de piele din nou.

Womanizer Premium are un motoras foarte silentios (>40dB), o suprafata din silicon catifelat si este 100% impermeabil (standard IPX7). Se poate reincarca cu ajutorul cablului USB inclus (incarcator magnetic). Timp de incarcare: 120 de minute Timp functionare baterie pe nivelul mediu: 240 de minute. Incluse in set: doua capete pentru stimulare cu diferite marimi ale deschiderii orificiului, un saculet pentru depozitare de inalta calitate si un manual cu instructiuni in opt limbi.

  Opinii

  Nici o postare găsită

  Adauga un review

  Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

  Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

  Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10

  Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si: