10 Secrets to Great Sex DVD

Produs original info
3970
149  Lei
+

Descriere

Această lansare de instrucțiuni erotice de la educatorii sexuali și experții de la Sinclair Intimacy Institute își propune să ajute cuplurile să devină mai spontane în actul amoros. Filmul 10 Secretele sexului grozav Filmări explicite cu iubiți adevărați care se încing la picnicuri improvizate, pe tejghelele din bucătărie și în diverse alte locuri vor oferi spectatorilor o mulțime de idei noi din care să aleagă. De asemenea, abordează subiecte precum preludiul, importanța unei bune comunicări și modul de a încorpora jucării incitante și videoclipuri erotice în viața amoroasă a fiecăruia.

Îți amintești când sexul vă lăsa pe amândoi debordând de plăcere și încântare? 10 Secretele unui sex grozav pe DVD video. Dacă nu, atunci vizionarea filmului 10 Secrete pentru un sex grozav vă poate ajuta să readuceți acea spontaneitate senzuală în viața voastră intimă. Veți vedea 13 cupluri iubitoare care se reconectează cu distracție și pasiune în conversații intime și în întâlniri explicite - de la duș, tejgheaua din bucătărie și picnic doar pentru adulți, până la sirop de ciocolată și un leagăn al dragostei construit pentru doi 10 Secrete pentru un sex grozav porno. Fiți martori de prima mână în timp ce cupluri atractive împărtășesc demonstrații practice și idei inedite pentru a vă condimenta relația.

De la cel mai important producător din țară de videoclipuri premiate de auto-ajutorare în domeniul educației sexuale pentru adulți vine ghidul revelator și cuprinzător pentru o plăcere sexuală sporită. Acest volum orientat spre cupluri împărtășește înțelepciunea acumulată de cunoscuți educatori sexuali, terapeuți și cercetători, precum și de cupluri reale, care lucrează cu The Sinclair Intimacy Institute, casa celei mai bine vândute serii video Better Sex. Asigurându-i pe cititori că "nu există un amant înnăscut", această carte prezintă tehnici dovedite pentru o partidă de amor mai plăcută, împreună cu noi abilități erotice pe care partenerii le pot învăța împreună. Cele 10 secrete pentru un sex grozav deschide ușile către subiecte pe care iubiții pot ezita sau se pot simți jenați să le discute unul cu celălalt. Ea îi inspiră să își exprime mai liber sentimentele și dorințele sexuale, cu scopul de a obține satisfacție reciprocă și plăcere de lungă durată.

Durata: 60 de minute

Limba: engleza (netradus in romana)

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si: