Revo 2 Black

Produs Original info
1481
729  Lei
+

Descriere

Nexus Revo 2 este urmatorul pas in a oferi placerea absoluta barbatilor. Creat pentru a va duce pe culmile placerii, obtinand un orgasm cutremurator doar prin masarea prostatei. Utilizand doar cele mai inovative tehnologii, Revo 2 vine cu o functionare fara precedent intr-un design elegant. Revo 2 are un cap care se roteste in mod independent si care se misca in interiorul corpului pentru a oferi un masaj al prostatei profund si adanc. Un brat extern care va incanta cu un masaj vibrant, puternic, stimulator aduce o noua senzatie de placere, una parca desprinsa dintr-o alta dimensiune datorita setarilor de stimulare variabile. Noi culmi ale experintei senzuale si ale placerii sunt de acum posibile datorita lui Revo 2 care ofera o satisfacere pe deplin a punctul G masculin. Revo 2 dispune de posibilitatea de a fi reincarcat ori de cate ori simtiti nevoia si cu o incarcare completa obtineti pana la 4 ore de senzatii tari. Fiecare jucarie vine cu un suport de incarcare unic si un cablu USB universal care va permite sa va incarcati aparatul de masaj al prostatei atat cu ajutorul unui PC, cat si cu cel al unui Mac.

6 moduri de stimulare diferite care ofera o placere de neuitat 2 viteze de rotatie ale capului pentru un masaj mai intens si mai placut, ax proiectat intr-un mod ergonomic care va permite sa va bucurati de o stimulare de senzatie. 100% silicon + o baza din pastic ABS silentios ca o soapta, astfel ca momentul placerii sa fie si mai confortabil.Mai mult, produsul vine cu un cablu USB, saculet de depozitare si ghid de utilizare perfect pentru toti domnii in cautare de placere.

O stimulare a prostatei la cel mai inalt nivel

- axul dispozitivului de masaj este ajutat de un motoras puternic care controleaza indeaproape cele doua viteze de rotatie ale capului. Prima este lenta si constanta pentru o placere continua si de neuitat, iar cea de-a doua este rapida si intensa pentru o placere profunda si orgasmica.

6 moduri de stimulare:

Mod 1 - rotatie lenta a capului/ fara vibratii

Mod 2 - rotatie lenta a capului/ vibratii constante

Mod 3 - rotatie lenta a capului/ pulsatii

Mod 4 - rotatie rapida a capului/ fara vibratii

Mod 5 - rotatie rapida a capului/ vibratii constante

Mod 6 - rotatie rapida a capului/ pulsatii

Inaltime totala: 145,5 mm

Latimea bazei: 126,5 mm

Lungimea de inserare: 100,6 mm

Lungimea axului (in cel mai gros punct): 31,7 mm

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10