Keon Single

Produs original info
3954
899  Lei
+

Descriere

Un nou standard în plăcerea interactivă
Fiți unul dintre primii care intră în lumea interactivă cu cel mai puternic masturbator automat pentru bărbați.

Simțiți ceea ce vedeți. În timp real
A experimenta un orgasm uluitor nu este o exagerare! Conectează-ți KEON-ul la o listă extinsă de conținut erotic interactiv produs de unele dintre cele mai importante site-uri pentru adulți din lume. Simțiți fiecare împingere, geamăt și gemete în timp real.

Viitorul masturbării este aici!

Fiți în control
Controlul vitezei și lungimii cursei este la îndemâna ta cu KEON. Butoanele tactile fac ca găsirea combinației perfecte de lovituri să fie cât se poate de ușoară.

Confort
Designul robust al KEON are forma perfectă pentru cea mai strânsă prindere. Ținerea în mână a lui KEON se face fără efort datorită curbelor intuitive. Răsfățați-vă dorințele fără distrageri sau limite.

Ergonomie
Uitați de masturbatoarele masculine greoaie și voluminoase din trecut. Fiecare detaliu din designul ergonomic al KEON este acolo pentru a vă îmbogăți cele mai intime momente.

Iluminare cu LED-uri
Sistemul elegant de iluminare de la KEON are un design instinctiv care reacționează prompt la comenzile tale. Acesta vă oferă informații în timp real despre modul de conectare, viteza și durata de viață a bateriei.

Spre deosebire de orice alt aparat de stropit
Folosiți-l singur sau combinați-l cu KEON. Noul nostru Stroker vine cu un manșon de înaltă performanță conceput pentru a stimula fiecare parte a penisului tău cu o textură și senzații reale, asemănătoare pielii.

Simțiți senzații
Căutarea noastră a fost întotdeauna să inovăm și să obținem produse de cea mai înaltă calitate. Am creat materialul Feel pentru noua noastră linie de Stroker. Formula noastră Feel este sigură pentru corp și seamănă cu o textură și o moliciune asemănătoare pielii reale.

Textura Helix Power
Manșonul Feel are o textură internă primitoare, concepută pentru a vă maximiza plăcerea. Experimentați cele mai plăcute senzații create de crestăturile spiralate pe măsură ce alunecați în noul dvs. loc preferat.

Un mod cu totul nou de a vă conecta
Navigarea în noua lume a plăcerii interactive este ușoară și sigură. Cu cea mai recentă generație a aplicației noastre, vă puteți conecta cu prietenii, puteți efectua apeluri video, viziona videoclipuri interactive, controla dispozitivele cu Bluetooth și vă puteți trimite mesaje, toate în același loc.

Interacționați cu dispozitivul partenerului dvs. de oriunde din lume.
Asociați KEON online cu alte produse KIIROO și permiteți-i partenerului dvs. să vă ofere atingerea pe care o doriți, indiferent de distanță.

Vă place ceea ce vedeți? Simțiți-l.
Evadați într-o realitate alternativă plină de plăcere interactivă. Combinați KEON cu toate ochelarii VR mobili și conținutul VR interactiv. Experimentați videoclipuri erotice de înaltă calitate, filmate la 180 și 360 de grade, cu vederi stereoscopice 3D din cap până în picioare.

Sunteți gata să fiți uimit?

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10